Fotbal intern

Cadu s-a reprofilat! A dat echipamentul de fotbalist, pe uniforma de poliţist!

"Dacă aş avea pistolul tot timpul în pantaloni, Mario Felgueiras s-ar simţi mai siguranţă", a glumit Cadu la finalul vizitei de la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj. Jucătorul lui CFR...
19.03.2014 | 20:02
Cadu sa reprofilat A dat echipamentul de fotbalist pe uniforma de politist

“Dacă aş avea pistolul tot timpul în pantaloni, Mario Felgueiras s-ar simţi mai siguranţă, a glumit Cadu la finalul vizitei de la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj. Jucătorul lui CFR 1907 Cluj a participat la simularea unei intervenţii asupra unor infractori periculoşi. Echipat în bleumarin în loc de alb-vişiniu şi dotat cu şapcă şi pistol, lui Cadu nu i-a fost greu să urmeze indicaţiile căpitanului, fiindu-i cunoscute de pe terenul de fotbal: “Stai foarte aproape de colegul tău”“Atenţie maximă la fiecare mişcare a adversarului”“Viteza de reacţie este cea mai importantă” şi a avut nedumeriri doar la “pune rapid mâna pe tonfă!” După ce şi-a rotit privirea, şi-a dat seama că “tonfa” e bastonul de la brâu, foarte util când ai de-a face cu unatacant  infractor recalcitrant.

5329abbeb738d

Totuşi, în misiunea de astăzi, Cadu şi partenerii săi au fost nevoiţi să apeleze la armele de foc, iar povestea s-a terminat rău pentru răuvoitorii virtuali. Fotbalistul a primit apoi o diplomă pentru implicarea sa în luptă, şi-a îmbrăcat costumul şi a condus un antrenament al viitorilor agenţi. “Mister”, aşa cum era alintat de pe margine, i-a alergat două ture pe tinerii poliţişti îmbrăcaţi în echipamentul CFR-ului, a trecut repede peste jonglerii şi şuturi la poartă, direct la procedeul său favorit, lovitura de pedeapsă. Specialistul vişiniilor la penaltiuri zâmbea de fiecare dată când unul dintre jucători trăgea tare, pe mijlocul porţii, iar pe “rebelul” care a încercat o “scăriţă” l-a amendat cu 10 flotări. După o miuţă în care Cadu şi-a lăsat “secundul” să dea indicaţiile, portughezul a recunoscut că nu-l tentează în nici un caz o carieră pe marginea terenului, pentru că, printre altele, “este foarte greu să fii antrenor”.

5329abc594616

Sursa: stiridesport.ro.

Tags: