Fotbal intern

“Cadu şi Felgueiras le ştiu pe toate. Ei vor să stabilească şi cît durează un antrenament!”

Mircea Rednic nu a uitat perioada petrecută la CFR Cluj. Acesta a plecat cu un gust amar din Gruia şi nu ratează ocazia de a comenta parcursul slab al echipei: "Nu mă mai interesează ce se...
19.09.2013 | 18:57
Cadu si Felgueiras le stiu pe toate Ei vor sa stabileasca si cit dureaza un antrenament
ADVERTISEMENT

Mircea Rednic nu a uitat perioada petrecută la CFR Cluj. Acesta a plecat cu un gust amar din Gruia şi nu ratează ocazia de a comenta parcursul slab al echipei: “Nu mă mai interesează ce se întîmplă acolo, nici nu m-am uitat la derby-ul cu Universitatea, sînt plecat din ţară. Dar am văzut cum joacă, am văzut şi meciul cu Corona, eu ştiu cum merg lucrurile acolo. Eu am spus şi înainte că la CFR e nevoie de o reconstrucţie drastică, dură de tot. Dacă aveam linişte şi eram lăsat să fac ceea ce vreau eu, lucrurile ar fi stat foarte bine. Dar cînd te iei după cei doi mari lideri, Cadu şi Felgueiras, care le ştiu ei pe toate, aici se ajunge. Cadu şi-a programat vacanţă la meciul cu Corona. El n-a prins lotul pentru că a fost huiduit de suporteri la un antrenament şi a fost lăsat liber. Toţi antrenorii au avut probleme cu el, nu doar eu”, a spus Rednic.

“Nu am fost lăsat să lucrez, altfel aveam rezultate!”

“Puriul” îl susţine pe actualul antrenor al “feroviarilor” şi speră ca acesta să reuşească să schimbe parcursul echipei: „În şapte luni la Standard am format o echipă care evoluează exact în aceeaşi formulă pe care am lăsat-o eu. Standard e pe primul loc acum, cu ceea ce am făcut eu acolo. Şi mi-a fost dificil la început, dar am fost lăsat să lucrez, ceea ce nu s-a întîmplat la Cluj. Eu n-am acceptat niciodată să-mi facă cineva echipa şi să-mi impună mie jucători. CFR-ul avea rezultate dacă eram lăsat în pace. Grigoraş are o misiune foarte dificilă acolo şi trebuie să obţină victorii. Jocul nu merge, dar să ştiţi că nu e vina lui. Sper să aibă răbdare cu el. Este un antrenor bun, care a demonstrat acest lucru, dar trebuie să fie atent la tot ce se întâmplă acolo.

ADVERTISEMENT

“Jucătorii stabilesc durata antrenamentului!”

Mircea Rednic recomandă conducerii să scape de jucătorii care trag echipa în jos: “Jucătorilor de-acolo le trebuie atmosferă, ei vor să facă mereu ce vor ei. Ei vor să stabilească durata unui antrenament, au un cuvînt de spus la programul de linişte, la orele de cantonament, ei le ştiu pe astea. Asta le trebuie lor, atmosferă , adică să facă doar ce vor ei, mereu. Şi uite cum se ajunge la ceea ce am spus eu, ba chiar s-a ajuns la vorbele mele. Cît timp nu se va renunţa la cîţiva fotbalişti şi nu se va face o reconstrucţie, echipa va bate pasul pe loc sau va merge doar în jos, asta e foarte clar”, a adăugat Mircea Rednic pentru ziuadecluj.

Tags: