Cadu a vorbit despre plecarea de la CFR: “Nu banii au contat!”

Răzvan Scarlat   
în Fotbal intern
19/06/2014, 22:48
Cadu a vorbit despre plecarea de la CFR: “Nu banii au contat!”

După opt sezoane petrecute la CFR Cluj, Ricardo Cadu a decis să-şi continue cariera departe de România, cel mai probabil în campionatul Ciprului.

“Nu banii au fost problema. Am vorbit cu cei din conducere şi am înţeles că e mai bine şi pentru mine şi pentru club să plec. E foarte greu să se mai facă performanţă. Încă nu ştiu unde plec. Nu rămîn în România, o să plec în străinătate. Cred că plec în Cipru, dar pînă semnez nu se ştie nimic”, a spus Cadu la digisport.

Referitor la lupta pentru titlu din sezonul următor, Cadu a declarat: “Nu cred că CFR poate să ia titlul anul viitor, văd pe Petrolul, Astra şi Steaua. Pe Petrolul o văd în faţa celorlalte. Au fost opt ani foarte frumoşi la CFR Cluj. Au fost cele mai bune momente ale mele în fotbal. Cel mai rău a fost anul acesta, un an foarte greu”.

Cadu susţine că nu a avut nici un conflict cu Vasile Miriuţă şi că a colaborat excelent cu antrenorul. “Nu a fost nici o problemă cu Miriuţă, ne-am înţeles foarte bine, a fost o bucurie că am lucrat cu el. În acest moment este antrenorul ideal pentru CFR Cluj. O să mă întorc să mai joc în România, sută la sută”, a spus Cadu.

Închide ×