Presa din America suprinde: “Cahill, declaraţie şocantă despre Djokovic”

Irina Aldea   
in Stiri sportive
06/04/2018, 15:42
Presa din America suprinde: “Cahill, declaraţie şocantă despre Djokovic”

“Darren Cahill a făcut o declaraţie şocantă despre Djokovic”, e titlul dat de presa din Statele Unite ale Americii, care prezintă apoi spusele antrenorului Simonei Halep: “Am învăţat mai mult de la Agassi decât a învăţat el de la mine. Djokovic nu a investit nimic în această relaţie, Andre avea nevoie de mai mult credit”, a spus antrenorul actual al Simonei Halep.

Sârbul s-a despărţit de Agassi după numai zece luni de colaborare. Cei doi au lucrat împreună de la Roland Garros 2017, iar Novak a avut în această perioadă şi o accidentare la cot care l-a scos din circuit. Djokovic (30 de ani) se află pe locul 13 ATP, iar la ultimul turneu jucat, la Miami, a ieşit încă din turul secund, eliminat de francezul Benoit Paire. Sârbul pierduse din primul meci disputat şi la Indian Wells şi are un palmares de trei victorii şi trei înfrângeri în 2018. Singurele succese au venit la Australian Open, unde sârbul s-a oprit în optimile de finală.

Andre Agassi, record îndelungat alături de Darren Cahill

Novak Djokovic are 68 de titluri şi alte 30 de finale ATP jucate în carieră. Sârbul are 12 trofee de Grand Slam în carieră: şase la Australian Open, unul la Roland Garros, trei la Wimbledon şi două la US Open. Prieten bun cu Agassi, Darren Cahill a făcut din Agassi cel mai în vârstă număr unu mondial din era Open, record doborât abia anul acesta, de marele Federer.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×