Cele mai citite

Cahill, impresionat de o jucătoare! ”N-aş dori nimănui cariera ei”

Antrenorul Simonei Halep, Darren Cahill, a rămas impresionat de povestea unei foste jucătoare de tenis şi a declarat că nu ar dori nimănui să aibă cariera ei.
04.01.2018 | 08:42
Cahill, impresionat de o jucătoare! ”N-aş dori nimănui cariera ei”

Fosta tenismenă Jelena Dokic a dezvăluit în cartea autobiografică ”Unbreakable” că începînd cu vârsta de 6 ani a fost bătută crunt şi înjurată de tatăl sau, Damir Dokic, care îi era şi antrenor.

”Nu am putut să las din mână această carte, una greu de citit, dar şi bine scrisă. E minunat să o văd pe Jelena fericită, încurajată şi pregătită pentru o nouă călătorie. Nu i-aş dori nimănui cariera ei din tenis”, a scris Cahill pe contul de Twitter.

Cahill este împreună cu Halep la Shenzhen

Jelena Dokic a spus că s-a gândit şi la sinucidere: ”M-a bătut foarte rău. Totul a început din prima zi în care am jucat tenis şi a continuat. Aceste lucruri se întâmplau aproape în fiecare zi. Situaţia emoţională mă speria mai tare. La un moment dat, sinuciderea părea singura opţiune. Nu era vorba doar de durere fizică, dar şi de cea psihică. Când ai 11-12 ani şi auzi asemenea vorbe. A fost partea cea mai dificilă”.

Dokic a povestit că după o bătaie primită a leşinat: ”E o amintire neplăcută pe care o voi păstra mereu cu mine. Am leşinat şi am căzut. M-a bătut foarte rău. Cu cât jucam mai bine, cu atât lucrurile se agravau. Acesta e lucrul pe care nu îl puteam înţelege”.

Darren Cahill se află în aceste zile împreună cu Simona Halep la turneul de la Shenzhen. Românca este calificată în sferturile de finală ale competiţiei din China.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri