Cele mai citite

Video. Cahill o laudă pe Halep! ”Luptă pentru fiecare minge”

Darren Cahill a lăudat-o pe Simona Halep după victoria extrem de muncită în faţa nemţoaicei Angelique Kerber în semifinale la Australian Open.
Autor: Vicentiu Dinescu | 26.01.2018 | 08:09
Video. Cahill o laudă pe Halep! ”Luptă pentru fiecare minge”

Antrenorul australian a declarat la un post local de televiziune că este mândru de modul în care liderul clasamentului WTA a luptat în fiecare meci pentru fiecare minge la primul turneu de Grand Slam al anului.

”Simona mereu are parte de meciuri ca acesta, de bătălii incredibile. Şi fiecare meci e ca şi acesta. Angie şi Simo se respectă mult de când s-au înfruntat încă de prin 2015. Mi-a plăcut atitudinea ei, am asistat la câteva mingi de meci salvate de Simona Halep”, a spus Cahill.

Cahill crede că Halep are şanse mari să câştige Australian Open

Antrenorul australian consideră că Halep are şanse să câştige trofeul la Melbourne: ”Caroline şi Simona sunt avide după un Grand Slam, au fost aproape de câteva ori. Sâmbătă joacă pentru trofeu şi cu locul 1 pe masă. Îmi place cum a luptat Simona în ciuda accidentării la gleznă, meciul uluitor cu Davis, o văd pentru prima oară că luptă din primul meci pentru fiecare punct şi fiecare minge. Sunt mândru de ea. Wozniacki  a bătut-o de câteva ori pe Simo, inclusiv la Singapore, dar dacă luptă cum a făcut-o la meciul cu Kerber are şanse mari”.

Simona Halep, locul 1 WTA, s-a calificat pentru prima dată în finala Australian Open, a treia oară la un Grand Slam, după ce a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 4-6, 9-7, pe sportiva germană Angelique Kerber, locul 16 WTA şi cap de serie numărul 21.

Finala turneului Australian Open, dintre Simona Halep şi daneza Caroline Wozniacki, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va avea loc, sâmbătă, de la ora 10:30, pe Rod Laver Arena din Melbourne Park.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!