Fotbal intern

„Câinele” Cătălin Ţîră a ucis visul de play-off al lui Dinamo: „Sunt fericit, dar nu prea”

09.02.2020 | 20:20
Cainele Catalin Tira a ucis visul de playoff al lui Dinamo Sunt fericit dar nu prea
ADVERTISEMENT

Voluntari a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, și a redus aproape de zero șansele bucureștenilor de a prinde play-off-ul. La finalul jocului, Cătălin Țîră, marcatorul golului de 1-1, a recunoscut că se află într-o situația inedită, fiind fan declarat al „câinilor”.

Cătălin Țîră, fanul lui Dinamo

Dinamo a început cum nu se putea mai bine sezonul de primăvară, cu victorie în fața celor de la Astra și avantaj la pauză în jocul de la Voluntari, oferit de golul lui Sorescu, însă, eliminarea lui Lukas Skovajsa din minutul 72 a schimbat complet soarta meciului.

ADVERTISEMENT

În decurs de doar cinci minute, Cătălin Țîră și Alexandru Tudorie au marcat două goluri și au adus a doua victorie consecutivă pentru Voluntari.

La finalul jocului, Cătălin Țîră a recunoscut că nu a fost o situația obișnuită să marcheze împotriva lui Dinamo, fiind echipa la care a crescut și pe care încă o susține.

ADVERTISEMENT

Sper să dau gol meci de meci. Într-adevăr, am marcat astăzi, sunt fericit, dar pe undeva nu prea pentru ca sunt dinamovist, am făcut junioratul la Dinamo. Dar sunt profesionist, îmi fac treaba la echipa mea de club.

Este greu și pentru mine și pentru suporterii dinamoviști. Eu sper să se rezolve cât mai repede și Dinamo să revină unde îi este locul”, a declarat Cătălin Țîră.

ADVERTISEMENT

FC Voluntari, în revenire

FC Voluntari a încheiat anul competițional 2019 pe ultimul loc în Liga 1, cu opt puncte și o singură victorie, obținută în august cu FCSB. În pauza competițională, ilfovenii au schimbat antrenorul, Mihai Teja fiind numit în locul lui Cristiano Bergodi, și au adus mai mulți jucători cu experiența primei ligi, printre care Eric de Oliveira sau Valentin Cojocaru.

În primele două runde din 2020, Voluntari a obținut maximum de puncte, datorită victoriilor cu Academica Clinceni și Dinamo, și a ajuns la 14 puncte, cu șase mai puține decât echipa lui Ilie Poenaru, care are, însă, un meci mai puțin disputat, cu FCSB.

ADVERTISEMENT