Fotbal intern

”Câinii” debutează în play-out tot cu ”Doar Dinamo București” pe piept! Anunțul ultrașilor din PCH

24.02.2020 | 16:00
Cainii debuteaza in playout tot cu Doar Dinamo Bucuresti pe piept Anuntul ultrasilor din PCH
ADVERTISEMENT

”Câinii” au ratat pentru al treilea an consecutiv calificarea în play-off-ul din Casa Pariurilor Liga 1, dar suporterii rămân aproape de echipă și în primul meci din play-out jucătorii vor evolua cu tricouri tot cu ”Doar Dinamo București” pe piept.

”Câinii” debutează în play-out tot cu ”Doar Dinamo București” pe piept

FANATIK a anunțat în exclusivitate că la derby-ul Dinamo – FCSB jucătorii lui Dusan Uhrin vor intra pe gazon cu ”DDB” inscripționat pe tricouri și șorturi, după ce programul socios lansat de ultrașii din ”Peluza Cătălin Hîldan” a cumpărat 10% din acțiunile clubului.

ADVERTISEMENT

Acum, ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au anunțat că proiectul merge mai departe și ”câinii” vor debuta în play-out tot cu tricouri pe care va fi inscripționat mesajul ”Doar Dinamo București”.

In prima partidă de playout, Dinamo-Academica Clinceni.

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Monday, February 24, 2020

”DDB” deține 10% din acțiunile clubului

În prima etapă a play-out-ului din Casa Pariurilor Liga 1, Dinamo București, care a încheiat sezonul regulat pe locul opt, va întâlni pe teren propriu formația Academica Clinceni, formație aflată pe penultima poziție.

ADVERTISEMENT

Programul socios lansat de ”Peluza Cătălin Hîldan” în 2018, a realizat la începutul acestui an cel mai important pas. Asociația a cumpărat 10% dintre acțiunile deținute de Ionuț Negoiță la Dinamo și a virat în conturi aproximativ 100.000 de euro, bani adunați din cotizații și folosiți pentru plata restanțelor salariale.

Dinamo, record negativ în acest sezon

La finalul sezonului regulat, Dinamo a strâns 12 înfrângeri, record negativ pentru formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare. De când a fost introdus sistemul cu play-off şi play-out, “câinii” nu au mai înregistrat niciodată un număr aşa de mare de meciuri pierdute.

ADVERTISEMENT

Ultima oară când Dinamo a înregistrat 12 înfrângeri s-a întâmplat în sezonul 2014-2015, când în prima ligă jucau 18 echipe. În urmă cu cinci ani, “câinii” terminau campionatul pe locul 7, având următoarea linie de clasament: 13 victorii, 9 remize şi 12 înfrângeri.

Dinamo, în cădere liberă din sezonul 2015-2016

O prestaţie la fel de dezamăgitoare a fost bifată în sezonul 2002-2003, când Dinamo a înregistrat tot 12 înfrângeri, însă în 30 de etape. Atunci, formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare bifa o serie de coşmar, cu şapte meciuri consecutive pierdute.

ADVERTISEMENT

După ce a terminat sezonul regulat al ediţiei 2015-2016 cu patru înfrângeri, Dinamo a înregistrat rezultate din ce în ce mai slabe. În stagiunea 2016-2017, “câinii” terminau sezonul regulat cu nouă înfrângeri, însă reuşeau să obţină calificarea în play-off.

ADVERTISEMENT