Fotbal intern

„Câinii”, luați la rost: „Nu înțeleg de ce a dispărut Ahmed Bani”

10.02.2021 | 21:06
Cainii luati la rost Nu inteleg de ce a disparut Ahmed Bani
ADVERTISEMENT

Nicolae Dică a vorbit înainte de derby-ul din Cupa României dintre Dinamo și FCSB, dar a ținut să îi ia la rost pe „câini”, în privința puștiului Ahmed Bani, pe care îl compară cu Octavian Popescu.

Fostul antrenor al FCSB-ului nu înțelege de ce Bani nu mai apare în echipa lui Dinamo, el considerând că tânărul fotbalist este foarte talentat și ar merita mai multe șanse, mai ales că evoluase destul de bine în finalul sezonului trecut.

ADVERTISEMENT

Totodată, Dică le explică „alb-roșilor” că în viitor ar putea să primească mulți bani pe Ahmed Bani într-un transfer în străinătate.

Dică îi ceartă pe „câini” din cauza lui Ahmed Bani

Nicolae Dică i-a luat la rost pe „câini” pentru că nu îl mai folosesc pe Ahmed Bani, unul dintre puștii talentați de la Dinamo și consideră că este o greșeală ca acesta să nu fie utilizat mai mult în acest sezon competițional.

ADVERTISEMENT

„Eu nu înțeleg de ce a dispărut Ahmed Bani de la Dinamo, primul lucru pe care l-am remarcat când juca în prima ligă era că primește mingea la picior și e preocupat de atac, ca Octavian Popescu.

Eu nu înțeleg de ce a dispărut că e un jucător tânăr, bun și pe care poți să iei bani în viitor”, a spus Dică la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT
  • 18 ani este vârsta lui Ahmed Bani

Ahmed Bani, fără gol în actualul sezon

Ahmed Bani a evoluat pentru Dinamo într-un total de nouă meciuri în toate competițiile, însă nu a reușit nici să marcheze, dar nici să ofere pase decisive.

Totuși, el s-a remarcat pe finalul sezonului trecut, când părea unul dintre jucătorii care vor deveni în viitor importanți pentru Dinamo. În sezonul trecut, Bani reușea să înscrie într-o victorie a „cânilor”, 3-1, în fața Academicii Clinceni.

ADVERTISEMENT

Ultimul meci al lui Bani pentru Dinamo în acest sezon a fost la duelul „câinilor” cu Chindia Târgovișe, încheiat cu victoria târgoviștenilor, 1-0. Bani a jucat doar 23 de minute și a încasat un cartonaș galben.

  • 150.000 de euro este cota de piață a lui Ahmed Bani, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT