Fotbal intern

„Câinii” plâng după Cătălin Hîldan. Mesajul fanilor dinamoviști la meciul cu Poli Iași. Foto+video

04.02.2019 | 21:12
Cainii plang dupa Catalin Hildan Mesajul fanilor dinamovisti la meciul cu Poli Iasi Fotovideo
ADVERTISEMENT

Dinamo București a revenit pe teren propriu pentru primul meci din 2019. „Câinii roșii” dau piept cu Poli Iași în etapa a 22-a din Liga 1 Betano. Partida contra moldovenilor are o însemnătate specială pentru fanii dinamoviști. Aceasta se joacă la o zi după ce dinamoviștii l-au comemorat pe unicul căpitan, Cătălin Hîldan.


UPDATE: La finalul partidei, jucătorii au cântat alături de fani, în memoria lui Cătălin Hîldan:

ADVERTISEMENT

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 4. Februar 2019


Fanii dinamoviști au afișat un banner extrem de lung adresat lui Hîldan: „Trebuia să sufli în tort și să povestim cum tu băteai pe Steaua și noi pe steliști… Dar în schimb, a mai trecut un an și suntem tot mai triști”, au scris suporterii din Peluza Cătălin Hîldan, la debutul partidei cu Poli Iași. De altfel, duminică team managerul clubului Dinamo București, Ionel Dănciulescu, a mers la cimitirul din Brănești, alături de căpitanul Dan Nistor și de jucătorii Daniel Popa, Vlad Muțiu, Ricardo Grigore, Deian Sorescu și Denis Ciobotariu pentru a-i aduce un omagiu lui Cătălin Hîldan.

A început partida dintre Dinamo București și Poli Iași. Vezi toate detaliile aici: https://bit.ly/2HRfSEg

Gepostet von Fanatik.ro am Montag, 4. Februar 2019

Dinamoviștii, mesaj și pentru jucători, înaintea partidei cu Poli Iași

Fanii lui Dinamo au avut și un mesaj special pentru jucători, înainte de partida cu Poli Iași de luni seară. „Câinii” s-au arătat nemulțumit de poziția din clasamentul Ligii 1 Betano. „Mai am un singur of, Dinamo în play-off”, a fost banner-ul dinamoviștilor, prin care l-au parafrazat pe Mihai Eminescu.

ADVERTISEMENT
Mesajul fanilor înainte de Dinamo – Poli Iași

Dinamo București a avut o primă repriză încurajatoare contra lui Poli Iași. „Câinii” au deschis scorul prin Montini și au avut mai multe ocazii, tot prin fotbalistul italian, dar și prin Simon Zenke.