Fotbal intern

„Câinii” pot răsufla ușurați. Anunț de ultimă oră: „Stați liniștiți! Dinamo și-a luat licența!”

02.05.2020 | 21:11
Cainii pot rasufla usurati Anunt de ultima ora Stati linistiti Dinamo sia luat licenta
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali a anunțat că Dinamo și-a luat licența, lucru așteptat de toți fanii „câinilor” și îi sfătuiește să-și facă o societate anonimă pentru a ajuta în continuare clubul din șoseaua „Ștefan cel Mare”.

Giovanni Becali îi liniștește pe fanii „câinilor” și a anunțat că Dinamo și-a luat licența

Giovanni Becali îi asigură și îi liniștește pe fanii lui Dinamo, că echipa lor de suflet și-a luat licența, după ce aceștia au pus bani pentru ca „alb-roșii” să nu riște să fie retrogradați în ligile inferioare.

ADVERTISEMENT

„Cei care se gândesc că Dinamo nu își va lua licența, vă spun eu că a luat-o. Bravo suporterilor de la Dinamo, dacă vor continua așa în 2-3 ani pot face o societate anonimă cu 51% și restul, acționari mici”, a mai spus Giovanni Becali la TV DigiSport.

Giovanni Becali a vorbit despre vânzarea lui Dinamo

Giovanni Becali a vorbit despre vânzarea lui Dinamo și nu înțelege implicarea lui Ioan Andone în tranzacția clubului cu fondul de investiții spaniol: „Pe unul dintre investitorii de la Dinamo îl știu, e un fost canotor. E adevărat că a adus jucători în Spania, dar nu a fost impresarul direct. 

ADVERTISEMENT

Eu nu înțeleg poziția lui Ioan Andone, care a aruncat benzină pe foc și i-a făcut pe fani să credă că o să vină cine știe ce barosan”.

„Cluburile nu se cumpără prin presă, cum a făcut prințul Arabiei Saudite cu Newcastle, la noi apar speculațiile. Lucrurile sunt foarte clare din partea lui Ionuț Negoiță, adică 2.700.000 de euro, plus leul simbolic.

ADVERTISEMENT

Un investitor serios nu ar fi făcut alarma asta, nu înțeleg de ce s-a băgat Andone să dea speranțe fanilor lui Dinamo. Tot săracii suporteri au dat bani pentru licență, pe care și-au luat-o alaltăieri.

De fapt Dinamo a trăit pe ce am vândut noi. Când l-am dat pe Mahlangu cu 400.000 și ceva de mii de euro, s-au ridicat de zici că l-am dat pe Pele. Acum nici nu se mai aude ceva de el.”, a mai spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT