ADVERTISEMENT
Fotbal intern

„Câinii” sunt apărați după incidentele de la Sepsi-Dinamo: „A fost un gest provocator”

Autor: Eduard Nicolae Popa | 30.04.2018 | 22:14
„Câinii” sunt apărați după incidentele de la Sepsi-Dinamo: „A fost un gest provocator”
Scandal la Sfântu Gheorghe, la sfârșitul meciului dintre Sepsi și Dinamo

Foștii dinamoviști Ianis Zicu și Mihai Teja îi apără pe suporterii „Câinilor Roșii” după incidentele din finalul meciului de la Sfântu Gheorghe, terminat cu victoria celor de la Sepsi, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

Conform spuselor lui Ionel Dănciulescu, scandalul de la sfârșitul meciului s-a iscat după ce un fan al celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe a fluturat un steag în fața suporterilor dinamoviști. Aceștia nu au suportat acest gest și au escaladat gardul, fiind întâmpinați de jandarmi cu gaze lacrimogene.

Reacții după incidentele de la Sepsi-Dinamo: „Sunt în România. Ar trebui mai mult respect”

Primul a reacționat Ianis Zicu, fostul atacant al lui Dinamo și al naționalei. Prezent într-un studio de televiziune, Zicu susține că fanii lui Sepsi nu au fost respectuoși: “Cei de la Sepsi sunt în România și ar trebui să aibă mai mult respect. Trebuia să se ducă cu steagul lui Tandia, care a dat două goluri, nu cu cel al Ungariei”, a declarat Zicu.

ADVERTISEMENT

“A fost un gest provocator, ironic. Nu e normal. Cei de la Dinamo au fost iritați după ce s-a fluturat steagul Ungariei”, a susținut și  fostul antrenor dinamovist Mihai Teja.

Partida dintre Sepsi Sfântu Gheorghe și Dinamo București s-a prelungit timp de 9 minute, după ce fanii dinamoviști au intrat pe teren la sfârșitul partidei, în urma unui scandal cu galeria adversă.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!