Sport

“Câinii” sunt din nou “agenţii 007”! Dinamo, cea mai dură înfrângere din istorie în faţa echipelor din Craiova

Dinamo a pierdut cu 0-5 în faţa Universităţii Craiova şi ajunge la şapte înfrângeri la rând în Liga 1. Oltenii au obţinut cea mai clară victorie din istorie în faţa rivalei.
27.09.2021 | 23:33
Cainii sunt din nou agentii 007 Dinamo cea mai dura infrangere din istorie in fata echipelor din Craiova
ADVERTISEMENT

Dinamo a suferit o nouă umilinţă, de această dată pe stadionul “Ion Oblemenco” împotriva Universităţii Craiova. Oltenii antrenaţi de Laurenţiu Reghecampf au câştigat cu 5-0, un scor record în faţa rivalei.

“Câinii” sunt din nou “agenţii 007”!

Cu acest eşec, “câinii” ajung la şapte înfrângeri consecutive, egalând cea mai neagră serie din istoria echipei, cea din sezonul 2002-2003. Atunci, Dinamo a avut şapte înfrângeri la rând şi nouă meciuri fără victorie. Pe bancă era Ioan Andone.

ADVERTISEMENT

Spre deosebire de acea perioadă, Dinamo pare că se află într-o situaţie mult mai dificilă acum. După eşecul istoric cu FCSB, scor 0-6, pentru “câini” a venit şi eşecul cu 0-5 în faţa celor de la Universitatea Craiova.

Dinamo, cea mai dură înfrângere în faţa echipelor din Craiova

În ultimele 7 etape, Dinamo are un golaveraj de un gol marcat şi 20 primite, 11 dintre ele cu FCSB şi Universitatea Craiova, marile rivale de pe prima scenă. Este adevărat că de fiecare dată, Dinamo a evoluat în inferioritate numerică din prima repriză.

ADVERTISEMENT

Dinamo are cea mai slabă defensivă din Liga 1, cu 24 de goluri încasate în primele 10 etape. În meciul de pe “Ion Oblemenco”, Universitatea Craiova a avut peste 20 de ocazii, iar asta spune tot despre defensiva “câinilor”.

Mircea Rednic vine la Dinamo în plină furtună!

În plină furtună, Mircea Rednic vine la Dinamo. Din informaţiile FANATIK, “Puriul” are mari şanse să stea pe banca echipei din Şoseaua Ştefan cel Mare începând cu etapa viitoare, la meciul cu UTA Arad.

ADVERTISEMENT

Mircea Rednic ar fi al treilea antrenor al lui Dinamo din acest sezon, asta fără să luăm în calcul şi perioada de pregătire. Dusan Uhrin Jr. a plecat cu o săptămână înainte de startul sezonului.

Dario Bonetti s-a lăsat cu greu demis!

Dario Bonetti a fost pe bancă în startul sezonului şi a stat până în etapa a 8-a, cu FCSB. După înfrângerea cu 0-6 în faţa roş-albaştrilor, Bonetti a fost anunţat că nu va mai conduce echipa.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă a refuzat să semneze rezilierea şi oficialii “câinilor” au fost nevoiţi să recurgă la o demitere unilaterală, echipa a fost condusă timp de două etape de Sorin Colceag, 1-2 cu Botoşani şi 0-5 cu Universitatea Craiova.

“Puriul”, mână liberă la transferuri

Mircea Rednic se pregăteşte să preia echipa într-una dintre cele mai dificile momente din istorie. Din informaţiile noastre, “Puriul” va avea mână liberă la transferuri şi s-a înţeles asupra unui contract scadent în 2023.

Până la finalul turului, Dinamo mai are de jucat cu UTA Arad, Gaz Metan Mediaş, Rapid, Sepsi şi CFR Cluj.


  • (P) Cota BETANO pentru FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova : 2,18 este cota pentru „2 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT