Fotbal international

Cakir ar putea să fie premiat după ce a ajutat-o pe Real! Ce anunţă turcii

02.05.2018 | 18:52
Cakir ar putea să fie premiat după ce a ajutat-o pe Real! Ce anunţă turcii
Cuneyt Cakir şi Cristiano Ronaldo înainte de Real Madrid - Bayern Munchen 2-2

Cuneyt Cakir a greşit flagrant în meciul Real Madrid – Bayern Munchen 2-2, neacordând trei penalty-uri nemţilor. Yusuf Namoglu, preşedintele comisiei de arbitraj din Turcia, a anunţat că se aşteaptă ca arbitrul să fie la “centru” la finala Ligii Campionilor sau la cea a Campionatului Mondial.

“Cei din Comitetul Arbitrilor UEFA sunt satisfăcuţi de randamentul lui Cuneyt Cakir. Ne aşteptăm să fie arbitrul finalei de la Campionatul Mondial din Rusia. A fost delegat la Real Madrid – Bayern Munchen, o partidă foarte importantă, pentru că ei cred în el. Eu cred că ar putea să-i acorde şi finala de la Kiev. Infantino şi Collina cred în el, din acest motiv cred că ar putea să aibă această oportunitate”, a declarat Yusuf Namoglu.

Cuneyt Cakir nu a fost criticat de turci după Real Madrid – Bayern Munchen 2-2

Chiar dacă Cuneyt Cakir a comis câteva greşeli mari în meciul Real Madrid – Bayern Munchen 2-2, Yusuf Namoglu nu a caracterizat în niciun fel prestaţia arbitrului turc. “Eu nu pot să comentez nimic despre acţiunile lui Cakir din ultimul meci. Pot spune doar ceea ce a văzut toată lumea, inclusiv Massimo Busacca, FIFA şi UEFA”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri