Video. Calancea, gafă monumentală: “Du-te, bă băiatule, acasă!”

Eduard Nicolae Popa   
în Stiri sportive
04/02/2018, 21:47
Video. Calancea, gafă monumentală: “Du-te, bă băiatule, acasă!”

CS U Craiova a deschis scorul în minutul 22 dintr-un penalty scos de olteni la un fault al lui Mihai Popescu. Gustavo a transformat lovitura de la 11 metri şi totul părea că merge în favoarea elevilor lui Mangia. 

Dinamo a reuşit însă să revină în joc şi după mai multe atacuri periculoase au egalat pe tabela de marcaj. Golul a venit din capul golgeterului Adam Nemec care a primit o centrare perfectă de la noua achiziţie, croatul Ivan Pesic. 

Greşeală uriaşă a lui Calancea

Golul slovacului nu ar fi venit însă fără largul concurs al portarului Nicolae Calancea. Goalkeeperul originar din Moldova a apreciat greşit traiectoria mingei, a ratat ieşirea pe centrare şi i-a lăsat întreaga poartă goală lui Nemec care a avut de îndeplinit o simplă formalitate. VEZI VIDEO AICI

Fostul antrenor al Universităţii, Sorin Cârţu, comentează pentru Look Plus meciul şi a avut o reacţie nervoasă la adresa lui Calancea imediat după golul de 1-1: “Du-te bă băiatule acasă! Du-te bă de aicea!”.

Nicolae Calancea este titularul de drept al postului de portar pentru CS U Craiova. Până la partida cu Dinamo, el a jucat în 20 de partide în acest sezon pentru echipa din Bănie şi a încasat 20 de goluri. Calancea a mai jucat în România pentru FC Voluntari şi Ceahlăul Piatra Neamţ, echipă la care a venit de la Zimbru Chişinău. 

Închide ×