News

Călătorie de coşmar. O tânără a fost agresată sexual de controlorul din tren. “M-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă”

O tânără din Craiova a rămas traumatizată după călătoria cu trenul. Controlorul a agresat-o sexual în apropiere de Gara de Nord
26.11.2022 | 15:18
Calatorie de cosmar O tanara a fost agresata sexual de controlorul din tren Ma pupat pe gura ma lins pe fata
Tânără din Craiova, agresată sexual de controlor, în tren Foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

O tânără din Craiova a depus plângere la poliţie după o călătorie cu trenul la Braşov, ea acuzând că în timpul călătoriei a fost agresată sexual de controlorul de bilete.

Fata a fost salvată de intrarea trenului în gară

Incidentul s-a petrecut cu puţin timp înainte ca trenul să ajungă în Gara de Nord din Bucureşti, moment în care controlorul a intrat în compartimentul în care femeia se afla singură şi a început să o agreseze sexual. Scăparea acesteia a fost când trenul a intrat în gară, moment în care controlorul a devenit impacientat, temându-se de forfota care urma să înceapă pe culoar.

ADVERTISEMENT

În plângerea depusă la poliţie, tânara spune că faptele s-au petrecut în dimineaţa zilei de 18 noiembrie şi descrie cu exactitate cele întâmplate pe toată durata călătoriei.

“La scurt timp după ce trenul s-a pus în mişcare a venit controlorul să îmi verifice biletul. M-a întrebat unde merg (deşi pe bilet scria foarte clar), dacă fumez, daca am prieten şi ce caut singură la Braşov. I-am raspuns politicos că merg în interes de serviciu. Apoi s-a legat de legitimaţia mea de student spunând că ştampila este falsă.

ADVERTISEMENT

Până la urmă a plecat şi nu s-a mai întors. M-am gândit că era plictisit şi avea chef de vorbă aşa că nu mi s-a părut nimic ciudat. Mi-am setat alarma telefonului să mă trezească înainte să ajung la Bucureşti şi la scurt timp am adormit”, a povestit ea.

Ulterior, lucrurile aveau să ia însă o cu totul altă întorsătură. În apropiere de Gara de Nord, într-un moment în care trenul era staţionat în Gara Basarab, controlorul a intrat pentru tânără în compartiment şi a început să o agreseze sexual.

ADVERTISEMENT

“L-am văzut pe controlor în uşa compartimentului venind spre mine şi spunând că a venit să mă trezească. M-am întins după bagaj, iar el m-a apucat de mână, m-a înghesuit spre geam şi a încercat lucruri greu de descris în cuvinte. Am încercat să scap, dar mă ţinea strâns de mână şi îmi spunea că ‘mergem amândoi cu trenul la Braşov şi petrecem o noapte împreună'”, a mai scris tânăra, în plângerea depusă la poliţie, consultată de Gazeta de Sud.

Deşi a reuşit să scape, amintirile continuă să o bântuie, ca un coşmar. “M-a agresat, m-a pupat pe gură, m-a lins pe faţă, m-a înghesuit în geam de parcă eram un obiect la dispoziţia lui. Şi cel mai tragic este faptul că parea aşa natural şi calm în tot ce făcea încât sunt convinsă că nu sunt prima lui victimă, că nu am fost doar o tentaţie de moment”, a mai povestit tânăra, îngrozită.

ADVERTISEMENT

Mama acesteia a declarat pentru reporterii Gazetei de Sud că la întoarcerea la Craiova fata abia mai putea să vorbească, fiind încă traumatizată de cele întâmplate. “Vrem ca acest om să fie descoperit, pentru a evita să se mai întâmple altei fete aşa ceva. Eu sunt sigură că acest om nu este la prima încercare de acest gen şi nu este absolut deloc normal acest lucru”, a declarat aceasta.

Deocamdat, CFR nu a avut o luare oficială de poziţie cu privire la această plângere.

ADVERTISEMENT