Fotbal international

Calcan refuză Ajax Amsterdam! ”Vreau să joc, nu să stau pe banca de rezerve”

02.06.2018 | 12:55
Calcan refuza Ajax Amsterdam Vreau sa joc nu sa stau pe banca de rezerve
ADVERTISEMENT

Mijlocașul Andreas Calcan, care în actualul sezon a fost împrumutat de Willem Tilburg la echipa FC Dordrecht din liga a doua olandeză, refuză un transfer la Ajax Amsterdam, deoarece nu vrea să stea pe banca de rezerve.

”Totul depinde de mine, de ceea ce fac eu. Anul ăsta a fost bine, anul viitor vreau să joc în prima ligă. Nu vreau să merg la Ajax să stau pe bancă, vreau să ajung la o echipă care îmi oferă şansa să joc”, a declarat Calcan, într-un interviu pentru prosport.ro.

ADVERTISEMENT

Calcan a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract

Calcan a dezvăluit că nu mai vrea să rămână în liga a doua: ”Eu consider că a fost un an foarte bun pentru mine, am concurat pentru trofeul de cel mai bun jucător în Liga 2 şi am fost decisiv pentru echipă. Consider că am tras echipa după mine, că am avut o atitudine bună, dovadă că lumea de acolo mă apreciază foarte mult. Cei de la Dordrecht mi-au propus după primele meciuri să mai rămân încă un an la echipă, dar ştiu ce pot, iar ei au înţeles că îmi doresc mai mult. Asta e ambiţia mea. Nu vreau să spun că Liga 2 ar fi sub nivelul meu, dar am ambiţii mult mai mari. Vreau să demonstrez că pot evolua şi în prima ligă. Obiectivul meu e să ajung să joc pentru naţionala mare. Muncesc pentru asta, sunt concentrat 100%”.

Mijlocașul Andreas Calcan refuză un transfer la Ajax Amsterdam, dar vrea să joace în prima ligă din Olanda
Mijlocașul Andreas Calcan refuză un transfer la Ajax Amsterdam, dar vrea să joace în prima ligă din Olanda

Mijlocașul român nu vrea să mai rămână la Willem Tilburg și și-a depus memoriu pentru a deveni jucător liber de contract: ”Chiar dacă nu am jucat foarte mult, la Willem Tilburg am simţit că munca mea nu este respectată. Am decis, să depun hârtia prin care să devin liber de contract. Sunt câteva echipe din prima ligă olandeză interesate de mine, care m-au urmărit tot anul. Unele sunt clasate chiar mai sus decât Tilburg. Vom vedea ce va fi. Sunt în vacanţă acum, încerc să mă odihnesc, să-mi încarc bateriile. Aştept să se concretizeze ceva. Discuţii sunt atât cu echipe din Olanda, cât şi cu echipe din alte ţări. Sunt doar discuţii sau negocieri, nimic concret”.

ADVERTISEMENT

Andreas Calcan, în vârstă de 24 de ani, a fost dorit și de Gigi Becali la FCSB în vremea când evolua pentru Universitatea Cluj.