CALCULE. Matematic, VACANŢĂ! Am ratat şi locul de BARAJ!

UPDATE. Cu eşecul în faţa Muntenegrului, România a ratat şi şansele matematice de a mai prinde locul doi. Formaţia antrenată de Daum are 9 puncte, cu 7 mai puţin decât Muntenegru şi Danemarca (ambele 16p), aflate pe locurile 2-3. Pentru noi, ultimele două meciuri, cu Kazahstan şi în Danemarca, sunt de palmares. Lupta pentru calificare se duce în 3, nici Polonia (19p) neavând asigurat biletul pentru Mondiale. E foarte important meciul de etapa viitoare Muntenegru - Danemarca. O victorie a trupei lui Jovetic ar asigura Muntenegrului măcar locul doi, înainte de deplasarea la Varşovia! Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea celelalte jocuri din preliminariile CM 2018 din restul grupelor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

UPDATE 4 septembrie, ora 20:50 Danemarca s-a impus clar în Armenia, scor 4-1, triplă Delaney şi magia unei lovituri libere Eriksen, după ce gazdele ne-au amăgit cu un supergol cu care au deschis scorul. În urma acestui rezultat Danemarca a făcut 16 puncte şi a egalat, pentru moment Polonia, care ocupă locul 1, dar va juca acum acasă cu Kazahstan.

Pentru a mai avea şanse la locul 2 trebuie acum să câştigăm obligatoriu totul până la final, în Muntenegru, acasă cu Kazahstan şi în Danemarca dar şi, obligatoriu, să fie egal în Muntenegru - Danemarca. Înaintea meciului de la Podgorica, România e pe locul 4, are 9 puncte, trei mai multe decât Armenia, şi avantajul meciurilor directe în faţa acesteia. Ca o ironie, dacă nu batem în Muntenegru, locul 4 nu ni-l mai ia nimeni! 

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

UPDATE, ora 23:35 / România a mai bifat o victorie contra Armeniei, de această dată chinuit, scor 1-0. În ciuda acestui rezultat, şansele de calificare la mondial sunt practic nule. Asta pentru că, după ce Muntenegru a trecut de Kazahstan, Danemarca a obţinut şi ea o victorie importantă, contra Poloniei, scor 4-0. Tricolorii au de recuperat patru puncte, atât de Muntenegru, cât şi de Danemarca. Au mai rămas trei meciuri de jucat pentru "tricolori" în grupă. Vezi mai jos, în widget, meciurile rămase de jucat şi cum arată clasamentul.

Danemarca - Polonia 4-0. VEZI VIDEO

Kazahstan-Muntenegru 0-3. VEZI VIDEO

România joacă astăzi, împotriva Armeniei, de la ora 21:45, dar depinde şi de alte două rezultate din grupa E, la celelalte două partide care sunt programate astăzi. De la ora 19:00, Muntenegru joacă în Kazahstan, iar un eventual rezultat bun al gazdelor ar putea fi de mare folos pentru tricolori. Apoi, de la 21:45, Danemarca primeşte vizita Poloniei. La acest meci tricolorii ar fi avantajaţi de un succes al "leşilor".

Se joacă şi în grupa C, trei partide foarte interesante. Cehia primeşte vizita Germaniei, Norvegia întâlneşte Aserbaijan, iar Irlanda de Nord merge în San Marino. Astfel, în afara meciurilor din grupele F şi C, sunt programate şi alte trei partide din grupa E. Liderul Anglia merge pe terenul ultimei clasate, Malta. Slovacia - Slovenia şi Lituania - Scoţia.

În grupa C, Germania este ca şi calificată la Campionatul Mondial, în timp ce Irlanda de Nord are prima şansă pentru locul doi, care ar duce la baraj. Cehia ar avea nevoie de o minune pentru a reveni în cursa pentru calificare. Pentru început, ar fi nevoită să bată astăzi, în meciul contra Germaniei.

În grupa F, Anglia este favorită pentru prima poziţie, în timp ce Slovacia şi Slovenia vor juca meciul direct astăzi, pentru poziţia a doua, care duce la baraj.

viewscnt
1 EUR4.6469 lei+0,0069
1 USD3.9414 lei+0,0092
1 XAU163.6579 lei+1,3775