Fotbal international

Cale liberă pentru Neymar la Barcelona? Decizia luată de oficialii lui PSG: Kylian Mbappe, singurul fotbalist netransferabil

05.03.2020 | 09:43
Cale libera pentru Neymar la Barcelona Decizia luata de oficialii lui PSG Kylian Mbappe singurul fotbalist netransferabil
ADVERTISEMENT

Oficialii lui PSG au stabilit că prelungirea contractului lui Kylian Mbappe este principalul obiectiv al clubului în perioada următoare. Campionul mondial va fi singurul jucător al parizienilor în fereastra de transferuri din vară, decizie ce ar putea duce la plecarea lui Neymar.

Kylian Mbappe, netransferabil

Francezii de la Paris United, publicație ce urmărește îndeaproape activitatea lui PSG, anunță că Kylian Mbappe va fi singurul jucător netransferabil în perioada de mercato din vară.

ADVERTISEMENT

Șefii de pe „Parc des Princes” ar fi pregătiți să îi ofere lui Mbappe o oferă record pentru clubul din Paris pentru a se asigura că nu îl vor pierde pe jucător, dorit de marile cluburi ale Europei.

Decizia oficialilor de la PSG ar putea contribui la despărțirea de un alt star din echipă, Neymar. Brazilianul ar putea reveni în următoarea perioadă pe „Camp Nou”, oficialii Barcelonei fiind surprinși și în vara lui 2019 în Capitala Franței, dar mutarea a căzut din cauza pretențiilor financiare ridicate ale parizienilor.

ADVERTISEMENT
  • 30 de goluri în 32 de partide a reușit Mbappe pentru PSG în acest sezon

„Ruptură” între Mbappe și PSG?

Kylian Mbappe a repetat, în repetate rânduri, că își dorește să reprezinte Franța la Jocurile Olimpice de la Tokyo, dar s-a lovit de refuzul oficialilor clubului, care au posibilitatea să refuze convocarea atacantului, evenimentul din vară nefiind pe lista FIFA.

Totuși, naționala olimpică a României ar putea întâlni la Tokyo un alt star al lui PSG, Neymar.

ADVERTISEMENT

Președintele Federației Braziliene de Fotbal a transmis că obiectivul pentru următoarea perioadă este convingerea lui Neymar să joace în Japonia pentru naționala olimpică.

Neymar a făcut parte din echipa olimpică a Braziliei care a cucerit medalia de aur în urmă cu patru ani, la Tokyo.

ADVERTISEMENT

Naționala României, cu Mirel Rădoi pe bancă, va evolua la Jocurile Olimpice din vară datorită prezenței în semifinalele Campionatului European de tineret din 2019.

ADVERTISEMENT