Andreea Mitu şi Patricia Ţig au pierdut finala de la dublu! Schmiedlova, noua REGINĂ de la Bucureşti Open

Gabriel Esanu    Adrian Căpriţă   
în Sporturi
19/07/2015, 19:18
Andreea Mitu şi Patricia Ţig au pierdut finala de la dublu! Schmiedlova, noua REGINĂ de la Bucureşti Open GALERIE FOTO

UPDATE, ora 19:17 / Schmiedlova este noua regină de la Bucureşti! Slovaca a bătut-o în finală pe Sara Errani în două seturi, scor 7-6, 6-3! Aceasta ia trofeul de la Simona Halep, care cîştigase în 2014.

UPDATE, ora 16:30 / Andreea Mitu şi Patricia Ţig au pierdut finala probei de dublu la Bucureşti Open. Româncele au fost învinse de perechea Kalaşnikova / Schuurs, scor 2-6, 2-6. Finala probei de simplu se joacă între Sara Errani şi Anna Schmiedlova, de la ora 17:00.

UPDATE, ora 20:30 / Se ştie finala de la Bucureşti Open! Sara Errani se va duela cu Schmiedlova, slovaca învingînd-o în semifinale pe Hercog în două seturi, scor 6-4, 6-3. Ultimul act va avea loc duminică!

UPDATE, ora 17:30 / Sara Errani se impune şi în decisiv, scor 6-2, şi merge în finală.

UPDATE, ora 16:50 / Sara Errani a dominat setul doi pe care l-a cîştigat cu 6-1.

UPDATE, ora 16:05 / Monica Niculescu face două breakuri pe finalul setului şi cîştigă prima manşă cu 7-5.

UPDATE, ora 15:40 / Niculescu conduce cu 3-2 şi serveşte. dar partida este extrem de echilibrată!

A început semifinala dintre Niculescu şi Sara Errani. Românca reuşeşte un break în primul game.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE, ORA 18:55 / Sara Errani a reuşit să o învingă pe Anna Tatişvili, scor 6-2, 6-3, şi s-a calificat în semifinalele turneului de la Bucureşti, fază a competiţiei în care o va întîlni pe Monica Niculescu.

UPDATE, ora 17:17 / Monica Niculescu a reuşit să se califice în semifinalele turneului de la Bucureşti după ce a trecut de Andreea Mitu, scor 4-6, 6-0, 6-2. În penultimul act al competiţiei, Niculescu o va înfrunta pe cîştigătoarea dintre Sara Errani, favorită numărul unu, şi Anna Tatişvili, partidă care va începe în cîteva minute.

UPDATE / Programul zilei de vineri: 

program

UPDATE / Alexandra Dulgheru a abandonat în primul set al partidei cu Tatishvili, cînd jucătoarea din SUA conducea cu 5-2.

UPDATE / Monica Niculescu s-a calificat fără probleme în sferturile de finală la Bucureşti, după ce a bătut-o în două seturi pe brazilianca Pereira, scor 6-2, 6-3.

Astfel, pentru un loc în semifinale vom avea duelul Andreea Mitu – Monica Niculescu! Duelul se va disputa vineri, începînd cu ora 15:00.

************************************************************

Andreea Mitu a reuşit să cîştige duelul românesc de la Bucureşti Open, impunîndu-se în trei seturi în faţa Soranei Cîrstea, scor 5-7, 6-2, 6-4.

Românca şi-a luat revanşa după înfrîngerea de acum două săptămîni de la un ITF din Franţa, reuşind să fie jucătoarea mai concentrată pe durata partidei din optimile de finală.

În turul următor, Andreea Mitu va juca împotriva învingătoarei dintre Niculescu şi Pereira. Partida dintre Mitu şi Cîrstea a durat două ore şi 23 de minute.

 

Închide ×