Sporturi

Formula 1 Calificări MP al Franţei Live video ora 16:00. Acelaşi duel Mercedes – Ferrari

22.06.2019 | 15:13
Calificări MP al Franţei 2019. Lewis Hamilton caută pole-position-ul

Sâmbătă, 22 iunie, cu începere de la ora 16:00 vor avea loc calificările în Marele Premiu de Formula 1 al Franţei. După ce în ultima cursă, la Montreal, germanul Sebastian Vettel a pierdut numai ca urmare a faptului că a primit o penalizare din partea oficialilor, pentru o greşeală comisă chiar în faţa liderului clasamentului, britanicul Lewis Hamilton, este de aşteptat ca echipa Ferrari să fie şi mai agresivă.

Calificări MP al Franţei Live Stream Online pe Digi Sport şi Telekom Sport

Calificările în Marele Premiu al Franţei, care vor avea loc pe circuitul Paul Ricard de la Le Castelle, de la ora 16:00, aceeaşi oră la care va avea loc duminică, 23 iunie, cursa. Calificările din MP al Franţei le veţi putea urmări în direct fie pe Digi Sport, fie pe Telekom Sport, dar nu uitaţi şi de opţiunea site-ului FANATIK.RO, unde puteţi intra pentru a vedea evenimentul în format LIVE VIDEO.

Calificările din primele curse ale actualului sezon au fost rezolvate în mare măsură de echipa Mercedes. Din cele şapte curse disputate în prezent doar în două piloţii Ferrari au reuşit să obţină pole-position, Sebastian Vettel odată şi Charles Leclerc în al doilea MP al sezonului, în Bahrain, el devenind al 99-lea pilot din Formula 1 care reuşeşte un pole-position în carieră.

Calificări MP al Franţei 2019. Sebastian Vettel ar fi trebuit să câltige în Canada, dacă nu ar fi fost penalizat

La antrenamentele de vineri Mercedes a ocupat primele două locuri

La antrenamentele care au avut loc vineri cele două Săgeţi argintii ale echipei Mercedes s-au mişcat cel mai bine, finlandezul Valtteri Bottas fiind în ambele manşe primul, urmat de Lewis Hamilton. Din echipa Ferrari primul a fost monegascul Charles Leclerc, care a fost al treilea, iar Sebastian Vettel l-a urmat. Leclerc a fost foarte dezamăgit că în cursa de la Monte Carlo, acum două etape,  care a avut loc tocmai la el acasă, a făcut cea mai proastă figură din acest sezon.

Specialiştii aşteaptă însă ca progresele celor de la Ferrari să continue şi pe circuitul din MP al Franţei, pentru a exista un duel adevărat în Marele Circ. Monologul impus de Mercedes şi piloţii săi în primele şase curse ale sezonului nu are cum să facă bine competiţiei, care astfel riscă mult să îşi piardă din interes.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 866. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri