Sport

Formula 1 Calificări MP al Germaniei 2019 LIVE VIDEO. Hamilton, în pole position. Dezastru pentru piloţii Ferrari

27.07.2019 | 17:05
Formula 1 Calificari MP al Germaniei 2019 LIVE VIDEO Hamilton in pole position Dezastru pentru pilotii Ferrari

Sâmbătă au avut loc calificările pentru o nouă etapă din calendarul de 21 de runde din acest în Formula 1 cu MP al Germaniei. Este a 11-a cursă a sezonului, astfel intrând în a doua jumătate a sezonului şi situaţia este clară că echipa Mercedes şi Lewis Hamilton se îndreaptă în galop spre un nou titlu după ce britanicul a obţinut un nou pole position. A fost dezastru pentru Ferrari în calificări, Vettel şi LeClerc având probleme tehnice. Cursa va avea loc duminică, de la ora 16:00.


UPDATE, ora 17:00. Lewis Hamilton va pleca din pole position în Marele Premiu al Germaniei. Pilotul Mercedes a reuşit să îi devanseze pe Max Verstappen şi Valtteri Bottas. Ferrari a avut cea mai rapidă maşină în antrenamente, însă a fost o sesiune dezastruoasă. Vettel a avut probleme la motor, nu a putut completa niciun tur rapid şi va pleca ultimul de pe grilă. Charles LeClerc a avut şi el probleme la început de Q3 şi a fost nevoit să ducă maşina la boxe şi va pleca ultimul.

Clasament calificări: 

Formula 1 Calificări MP al Germaniei 2019 LIVE VIDEO. Hamilton, în pole position. Dezastru pentru piloţii Ferrari
Formula 1 Calificări MP al Germaniei 2019 LIVE VIDEO. Hamilton, în pole position. Dezastru pentru piloţii Ferrari

Cu toate acestea piloţii Ferrari ameninţă că la MP al Germaniei au de gând să facă viaţa amară tandemului de la Mercedes, Lewis Hamilton şi Valtteri Bottas, mai ales că după început foarte bun de sezon finlandezul a slăbit mult strocul.

Calificări MP al Germaniei Live Stream Online Digi Sport şi Telekom Sport

Calificările pentru MP al Germaniei au loc sâmbătă, 27 iulie, de la ora 16:00, pe circuitul de la Hockenheim, acolo unde Lewis Hamilton s-a impus anul trecut. Atât calificările, cât şi cursa, programstă duminică, tot de la ora 16:00, vor fi transmise în direct atât pe Digi Sport 1 cât şi pe Telekom Sport 1. Şi mai aveţi varianta de a accesa site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări disputa în format LIVE VIDEO.

Vineri, în sesiunile de antrenamente piloţii Ferrari, Charles Leclerc şi Sebastian Vettel au arătat că sunt decişi să stopeze seria pozitivă a celor de la Mercedes, dominând ambele sensiuni, Vettel pe prima, Leclerc pe a doua. Rămâne de văzut dacă şi în calificări ei vor reuşi să ocupe primele două locuri, făcând astfel foarte interesantă cursa de duminică.