News

Călin Geambașu, câștig de cauză în procesul intentat de fosta soție, Angelica Cadar: ”Așa da sprijin matern”

16.05.2020 | 15:47
Calin Geambasu castig de cauza in procesul intentat de fosta sotie Angelica Cadar Asa da sprijin matern
Călin Geambașu, câștig de cauză în procesul intentat de fosta soție, Angelica Cadar: ”Așa da sprijin matern”. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Călin Geambașu și mama copilului său, Angelica Cadar, se pare că au ajuns la finalul războiului după ce în ultimii ani s-au plimbat prin mai multe tribunale pentru custodia lui DaviN. Renumitul artist a postat în mediul online un mesaj amplu care lasă să se înțeleagă că băiatul a avut foarte mult de suferit din cauza caracterului „oscilant” al mamei sale.

Artistul Călin Geambașu a câștigat procesul pentru custodia fiului său

Cunoscutul artist Călin Geambașu și fosta sa parteneră de viață Angelica Cadar s-au plimbat prin tribunale în ultimii doi ani pentru custodia fiului lor, însă se pare că războiul dintre ei s-a terminat. Una dintre cele trei instanțe care a judecat procesul artistului a decis în favoarea acestuia.

ADVERTISEMENT

Deranjat de atitudinea schimbătoare a femeii care i-a fost aproape 10 ani și i-a dăruit un băiat, Călin Geambașu a publicat pe contul de Facebook un mesaj în care povestește calvarul prin care a trecut în toată această perioadă, fiul său fiind cel mai afectat.

„După 2 ani de Procese și alte reclamații false ce aveau rolul de a mă șicana, a sosit acum redactată HOTĂRÂREA DEFINITIVĂ prin care Tribunalul Ilfov îi respinge lui Angi toate apelurile formulate împotriva mea, ca fiind nefondate”, a scris artistul pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT

Călin Geambașu a primit custodia deplină a fiului său

Cunoscutul artist a mai povestit că judecătorii i-au dat câștig de cauză, domiciliul minorului fiind stabilit la el, lucru întâlnit destul de rar. De asemenea, Angelica Cadar va fi obligată să-i plătească băiatului ei DaviN pensie alimentară până la împlinirea vârstei de 18 ani.

„Angelica Cadar m-a dat în judecată degeaba. Mi-a făcut plângeri dovedite a fi calomnioase. A indus în eroare autorități. M-a atacat și la TV de ciudă, fiind apoi nevoit să răspund.

ADVERTISEMENT

La cererea mamei, DaviN și ambii părinți am fost audiați de 5 Instituții (printre care o expertizare psihologică judiciară care a totalizat 20 de ore). Totul IMACULAT în dreptul nostru. Recomandările le-a primit chiar reclamanta… Drept dovadă rezultatele.

Este printre foooarte puținele mame din Lume care primesc o astfel de Sentință, fiindcă într-adevăr s-a dovedit că nu este deloc ca majoritatea mamelor.

ADVERTISEMENT

Pe lângă faptul că domiciliul minorului a fost stabilit la tată și că a fost obligată prin Lege să plătească pensie alimentară, nu a primit nici măcar program de vizită la copil. 

DaviN și cu mine am obținut o victorie rară, dar amară. Însă, pentru a apăra stabilitatea locativă a copilului meu și sensul pozitiv al vieții lui, am fost nevoit să răspund în Instanță împotriva celei mai dragi ființe ale noastre”, a mai scris Călin Geambașu în mediul online.

Angelica Cadar a blocat apelurile propriului fiu

Muzicianul a povestit tot pe rețeaua de socializare cum Angelica Cadar a blocat apelurile propriului și singurului copil fără a avea vreun motiv, ca după câteva zile să revină la starea de normalitate.

Călin Geambașu a mărturisit că aceste schimbări bruște de comportament au uimit nu doar 3 completuri de judecată, ci și DaviN a fost dat peste cap de aceste situații uimitoare.

„Așa da sprijin matern pe perioadă de stare de urgență mondială? După ce alaltăieri copilul meu a fost blocat pe WhatsApp și telefon de către mama lui, astăzi, «mămica iubitoare» Angelica Cadar i-a oferit un răspuns profund propriului copil, dăruindu-i astfel bucurie și pace sufletească.

Cu doar câteva zile înainte râdeam cu toții pe Video Call. Sute de astfel de mesaje și atitudini oscilante către copil au uluit trei completuri de judecători pe perioada procesului intentat și pierdut de către mămica bună și iubitoare”, a mai spus artistul.

Mesajul integral postat de Călin Geambașu în mediul online poate fi citit AICI.

ADVERTISEMENT
Tags:
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a...
„Ai bani”. Cristi Borcea l-a impresionat pe Mourinho cu suma pe care a cheltuit-o la dineul Generației de Aur
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va...
Udrea comentează cazul Coldea: Stăpânul Cătușelor iese pe ușa DNA. Sper că va duce și la căderea lui Kovesi
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar...
EXCLUSIV „Dintre foștii colegi, Popescu are caracterul cel mai josnic. Îl interesează doar banii!”. Atac devastator la adresa ”Baciului” înainte de meciul Generației de Aur
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din...
Dosarul Coldea-Dumbravă. În ce două dosare celebre ar fi intervenit foștii șefi din SRI
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La...
Cu ce se poate ocupa fiul Romaniţei Iovan, la doar 17 ani: La 2-3 dimineața, mi-a venit ideea. M-am băgat în ceva greu
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât...
O mai ții minte pe Lola de la Gospodar fără pereche? Uluitor cât de mult s-a schimbat Alexandra Mitruț, e de nerecunoscut
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
DECIZIE privind RECALCULAREA PENSIILOR. Ministrul Muncii a ANUNȚAT: PENSIONARII ADUC ACTELE
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul...
Cine este românul arestat pentru că ar fi spionat în favoarea Rusiei. Bărbatul voia sa candideze pentru funcția de primar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Scandalul Coldea, văzut de Traian Băsescu: Un infractor pensionar
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul...
Doliu în Generaţia de Aur la câteva ore după meciul de retragere. Anunţul trist, în urmă cu puţin timp
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul...
„S-a ținut Poliția după mine, cu girofar”. Miodrag Belodedici a rămas fără permisul auto după meciul Generației de Aur
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe...
Mara Bănică, acuzații dure la adresa familiei lui Culiță Sterp: „Am văzut-o pe mama acestor Sterpi la Măruță. A crescut niște animale”