Life

Călin Geambașu și fenomenul paranormal legat de moartea Mălinei Olinescu: „Nu știm de unde a venit”

12.01.2021 | 20:14
Calin Geambasu si fenomenul paranormal legat de moartea Malinei Olinescu Nu stim de unde a venit
ADVERTISEMENT

Călin Geambașu a făcut o serie de destăinuiri în premieră legate de moartea Mălinei Olinescu, produsă în urmă cu 9 ani. Prietenul artistei a vorbit despre un fenomen paranormal care a avut loc la scurt timp după sinuciderea cântăreței, care s-a aruncat de la etaj pentru a încheia socotelile cu această lume.

Durerea pe care a lăsat-o în urmă Mălina Olinescu nu poate fi ștearsă niciodată din inima celor care au cunoscut-o și au iubit-o enorm.

ADVERTISEMENT

Geambașu a povestit despre prietenia lui specială cu Mălina, pe care a cunoscut-o de la vârsta de trei ani, copilărind împreună, și a spus câteva lucruri pe care n-a avut curajul să le mărturisească până acum,

Călin Geambașu, dezvăluiri legate de moartea Mălinei Olinescu

Într-un interviu pentru postul de televiziune Antena Stars, Călin a dezvăluit o întâmplare care a implicat un porumbel alb.

ADVERTISEMENT

„Sincer să fiu nici până astăzi nu știu ce s-a întâmplat. Cu trupa cântam la un hotel din centrul Bucureștiului și noi terminasem una dintre reprizele de cântat și eram în pauză. Cât timp eram în pauză, era scena liberă și a venit de garbă la mine unul dintre băieții de la tehnică Călin, Călin, uite ce s-a întâmplat.

Venise un porumbel alb și s-a așezat exact pe microfonul soliștilor. Nu știm de unde a venit acel porumbel alb în mijlocul sălii”, a declarat Geambașu.

ADVERTISEMENT

O prietenie cu totul specială

Cu toate că s-a speculat că între Călin și Mălina a existat mai mult decât o relație de prietenie, fiul lui Petre Geambașu spune că este adevărat, dar în cu totul alți termeni. Prietenia lor chiar a fost una specială, dar niciodată nu s-a pus discuția despre o relație trupească.

„Foarte frumoasă relația și atât de apropiată am simțit-o încât niciodată nici măcar nu mi-a trecut prin minte să avem mai mult de atât. Nici măcar un sărut sau o chestie de genul acesta. A fost mai puternică decât o atracție bărbat-femeie.

ADVERTISEMENT

A fost mult mai mult, foarte frumos. Ar fi fost și imposibil fiindcă de la 3 noi aveam această legătură. Așa ceva nu se mai poate construi decât cumva similiar. Am câteva prietene bune și apropiate cu care cânt, dar cea cu Mălina este absolut unică și nici nu poate fi comparată”, a completat cântărețul.

ADVERTISEMENT
Tags: