Călin Georgescu, câștigătorul primului tur al alegerilor prezidențiale, a fost invitatul reputatului om de televiziune Mihai Tatulici, la TATULICI LA FANAT1K, emisiune difuzată live, de la ora 18:00, pe fanatik.ro.
În cadrul talk-show-ului politic și social, surpriza alegerilor prezidențiale din acest an a afirmat că poporul român este partidul său, deoarece ”văd, sunt zeci de mii pe rețelele de socializare. Sunt 2,5-3 milioane aproape și în România, și în diaspora, care mă susțin”.
De asemenea, Călin Georgescu a subliniat că nu își constituie propriul partid, deoarece ”nu mă interesează” și a lansat un atac fără precedent la adresa formațiunilor politice din țara noastră.
”Dar nu mă interesează! Partidele politice, știți cum spunea Țuțea? ‘Sunt niște gloabe la carul de aur al poporului român!’”, a declarat candidatul independent la FANATIK.
El este de părere că toate partidele politice din România și-au arătat adevărata față în ultimii 35 de ani și a menționat că singurul lor scop a fost acela de a tâlhări poporul român.
”Partidele politice și-au arătat adevărata față în 35 de ani. A fost doar un sens giratoriu în care nu a existat nici opoziție, nici putere, ci au fost uniți de un singur client: Tâlhăria! Atât!
Deci nu sunt interesat de așa ceva. Noi suntem astăzi când vorbim, astăzi la 35 de ani, în care poporul român nu a fost întrebat niciodată”, a mai spus politicianul.
Mai mult, Călin Georgescu susține că este diferit față de ceilalți actori de pe scena politică românească și asta pentru că are un alt tip de discurs.
”Eu vorbesc de elemente noi, de democrație participativă în care este prezent poporul în fiecare zi, vorbesc de suveranitatea persoanei, vorbesc de independența economică”, a transmis Georgescu, în direct, TATULICI LA FANAT1K.
Întrebat de Mihai Tatulici ce înseamnă în viziunea sa democrație executivă în fiecare zi, câștigătorul primului tur al alegerilor prezidențiale a răspuns: ”Știți de ce i-au dat foc lui Pitagora la școală? Pentru că s-a dus la greci și le-a spus: ‘Nu mai votați cu ăia care gândesc cu stomacul, ci cu ăia care gândesc cu creierul’”.