Life

Călin Goia, adevărul despre moartea artistei Mălina Olinescu: “Acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat”

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, își aduce aminte de omul Mălina Olinescu azi, 12 decembrie, când se împlinesc 11 ani de la moartea ei.
12.12.2022 | 17:45
Calin Goia adevarul despre moartea artistei Malina Olinescu Acest lucru a determinato sa ajunga la acel act disperat
Călin Goia, adevărul despre Mălina Olinescu. Sursă foto: Montaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Mălina Olinescu ar fi împlinit, pe 29 ianuarie, 48 de ani, dacă nu ar fi decis ca acum 11 ani, în data de 12 decembrie 2011, să-și pună capăt zilelor.  Fiica celebrei cântărețe Doina Spătaru și a actorului Boris Olinescu, Mălina a fost o artistă remarcabilă, cu o voce absolut deosebită și un caracter aparte, așa cum declară prietenii și cunoscuții ei. Nimic nu ar fi bănuit finalul ei îngrozitor, Călin Goia, solistul trupei Voltaj, vorbind, în exclusivitate pentru FANATIK, despre regretata artistă.

Călin Goia, despre Mălina Olinescu:

Provenind dintr-o familie de artiști, Mălina Olinescu a îndrăgit muzica și a început să cânte de la vârsta de 5 ani. Avea o voce deosebită și un talent rar întâlnit așa că a participat la nenumărate concursuri muzicale.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu in exclusivitate pentru FANATIK, Calin Goia, solistul trupei Voltaj, își aduce aminte de omul Mălina Olinescu, de cât de vesela, caldă și plină de viață era, într-un contrast total cu decizia ei de a-și lua viața.

”Mi-e dor de ea și îmi pare foarte rău că nu mai e și că ea a ales să nu mai fie”, spune Călin Goia, explicând că pentru el, Mălina Olinescu era un exemplu de om cu adevărat bun și cald.

ADVERTISEMENT

“Mălina avea un Walkman la care asculta mereu muzică și dansa”

În anul 1995, Mălina Olinescu a participat la festivalul ‘Aurelian Andreescu’ unde a câștigat locul întâi iar din anul 1996 a intrat în proiectul Școala Vedetelor, o adevărată rampă de lansare pentru tinere talente din România.

Mălina Olinescu a fost mereu o femeie prietenoasă și amabilă, dansa și cânta tot timpul. Nimic nu ar fi prevestit finalul sumbru pe care și-l pregătise. După 11 ani de la moartea ei, Călin Goia își amintește de toata veselia si buna dispoziție pe care le emana, zi de zi, Mălina Olinescu.

ADVERTISEMENT

“Mălina era un om foarte cald, era foarte prietenoasă, țin minte că zâmbea mereu, avea un walkman la care asculta mereu muzică și dansa. A fost surprinzător pentru situația la care s-a ajuns, când eram la Școala Vedetelor era foarte bine” declară, în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

“În plan personal i-au lipsit foarte multe lucruri”

Mălina era abia la început de drum, mai avea de realizat foarte multe lucruri. Călin Goia este de părere că Mălinei i-au lipsit foarte multe lucruri în plan personal.

ADVERTISEMENT

“Cred că ar mai fi putut să realizeze foarte multe lucruri.  În plan personal i-au lipsit foarte multe lucruri, poate acest lucru a determinat-o să ajungă la acel act disperat.

Primul gând care îmi vine în minte când mă gândesc la ea este cum cânta și dansa în autocar, cu căștile pe urechi și cu zâmbetul pe buze” mărturisește Călin Goia.

“Mi-e dor de ea și îmi pare foarte rău că nu mai, că ea a ales să nu mai fie”

Călin Goia spune că pentru el și toți cunoscuții și prietenii Mălinei Olinescu, moartea ei a lăsat un gol imens. Solistul trupei Voltaj este de părere că poate Mălina nu s-ar fi sinucis dacă toți prietenii ar fi fost mai mult alături de ea.

“Mălina a lăsat un gol imens în urma ei, pentru toți cei care au cunoscut-o. La un moment dat m-am întâlnit cu sora ei la radio, ne-am îmbrățișat și nu ne-am spus niciun cuvânt, dar fiecare știa ce gândea celălalt.

Dar asta e viața și acum regretele sunt de prisos. Poate dacă toți am fi fost alături de ea mai mult, azi s-ar mai fi aflat printre noi”, declară, în exclusivitate pentru FANATIK, Călin Goia.

Mălina Olinescu a murit în ziua noaptea de duminică spre luni, 12 decembrie 2011.  Avea doar 37 de ani când a decis că viața nu mai merită trăită, aruncându-se de la etajul șase al blocului unde locuia.

La vremea respectivă, Călin Geambașu, prieten bun cu Mălina Olinescu, a declarat că aceasta s-ar fi sinucis după ce s-a despărțit de iubitul ei de atunci. Cunoscuta cântăreața a fost înmormântată la Cimitirul Sfânta Vineri.

ADVERTISEMENT