Life

„Am fost crescut de o măicuță”. Povestea impresionantă a concurentului de la Românii au talent abandonat de mamă

Călin Iustin l-a lăsat fără cuvinte pe juratul Mihai Bobonete, care a fost impresionat de modul în care tânărul a interpretat melodia „Te voglio bene”.
18.02.2022 | 22:12
Am fost crescut de o maicuta Povestea impresionanta a concurentului de la Romanii au talent abandonat de mama
Călin nu și-a cunoscut niciodată părinții. Sursa: captură Pro TV
ADVERTISEMENT

Călin Iustin are 23 de ani și o poveste de viață impresionantă. Tânărul a  fost abandonat de părinții lui de la vârsta de două săptămâni și a fost crescut de o măicuță de origine italiană.

Concurentul a interpretat melodia „Te voglio bene”, atât cu vocea, cât și la pian și a obținut patru de „da” din partea juraților.

ADVERTISEMENT

„Mama mea m-a abandonat când eram mic”

Călin și-a descoperit pasiunea pentru muzică în copilărie, atunci când asculta corul Bisericii. Concurentul „Românii au talent” a fost abandonat de părinții săi și a fost crescut de o măicuță de origine italiană.

„Povestea mea cu muzica a început într-o Biserică în care ascultam cantoul bisericii și încercam să reproduc cântecele pe care le cânta.

ADVERTISEMENT

Mergeam des în copilărie la Biserică pentru că pe mine m-a crescut o măicuță. Mama mea m-a abandonat când eram mic și de acolo această măicuță italiancă s-a luptat să mă aibă. Am ajuns acolo la 2 săptămâni.”,  a dezvăluit Călin.

Concurentul show-ului de talente spune că nu își condamnă mama pentru că l-a părăsit și este bucuros că a avut parte de cineva care să-i ofere dragostea și educația de care avea nevoie.

ADVERTISEMENT

„Cred că o dovadă nescrisă a existenței lui Dumnezeu este că există astfel de persoane, care, fără obligație față de oameni iau în grijă copii ca noi.

Eu nu știu ce înseamnă să fii părinte încă, dar cu atât mai mult mă gândesc ce înseamnă si fii mamă, să ții un copil 9 luni în pântece, să-l simți cum se mișcă și când l-ai născut să-l bagi într-un sac și să-l arunci.

ADVERTISEMENT

Sunt lucruri care rămân un mister pentru mine, nu știu cine poate să facă asta. Nu condamn pe nimeni, dar, în același timp, este groaznic ca nu am ocazia în viața asta să strig ‘mamă’ sau ‘tată’.”,  a adăugat concurentul de la Românii au talent.

„Dumnezeu a avut un plan”

Nu și-a cunoscut tatăl niciodată, însă mama lui l-a căutat pentru a relua legătura. Au vorbit la telefon, dar, înainte să se revadă, femeia a suferit un accident cardiovascular și s-a stins din viață. Călin nu e supărat pentru tot ce a trăit de-a lungul anilor și este de părere că Dumnezeu i-a oferit mereu soluția de care a avut nevoie.

„Cred că Dumnezeu a avut un plan și nu întâmplător măicuța care m-a crescut este născută în aceeași zi cu mama mea.” , a adăugat tânărul.

Mihai Bobonete, cucerit de interpretarea lui Călin

Andra, Mihai Bobonete și Dragoș Bucur au fost impresionați de talentul lui Călin, care a cântat atât la pian cât și cu vocea. Nu a câștigat doar inimile juraților, ci și pe ale oamenilor aflați în public, care la finalizarea numărului l-au aplaudat în picioare.

„În astfel de momente, crede-mă că mă pui într-o situație stânjenitoare, pentru că mă gândesc în momente ca astea să am grijă la ce zic, ca să nu par că sunt mai prost decât sunt.

Melodia asta am auzit-o de 10-15 ori în viața mea, de fiecare dată cântată mai prost decât ai făcut-o tu. Mi s-a părut că e cea mai bună variantă a piesei asta.”, a reacționat Mihai Bobonete.

 

 

ADVERTISEMENT