ADVERTISEMENT
News

Călin Popescu Tăriceanu, despre demisia lui Liviu Vasilescu: Este recunoașterea implicită a pactizării șefilor din Poliție cu interlopii

Autor: Adrian Baciu | 02.09.2020 | 12:04
Călin Popescu Tăriceanu, despre demisia lui Liviu Vasilescu: Este recunoașterea implicită a pactizării șefilor din Poliție cu interlopii
Călin Popescu Tăriceanu, despre demisia lui Liviu Vasilescu: Este recunoașterea implicită a pactizării șefilor din Poliție cu interlopii. Sursa foto: hepta.ro

Călin Popescu Tăriceanu comentează în termeni extrem de duri demisia chestorului Liviu Vasilescu din fruntea Poliției Române.

ADVERTISEMENT

Președintele ALDE desființează credibilitatea instituției MAI și spune că gestul lui Vasilescu nu este decât o ”recunoaștere a pactizării șefilor din Poliție cu interlopii”.

Fostul premier mai consideră că gestul chestorului a venit destul de târziu și nu este decât un rezultat al presiunii din partea opiniei publice.

ADVERTISEMENT

Călin Popescu Tăriceanu comentează dur demisia lui Liviu Vasilescu din fruntea Poliției

În cursul zilei de miercuri, liderul ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu a postat un mesaj pe Facebook în care apreciază că demisia şefului Poliţiei Române, Liviu Vasilescu, reprezintă “recunoașterea implicită a pactizării” celor din conducerea Poliției cu liderii clanurilor de interlopi care “terorizează” orașele.

”Șeful Poliției Române şi-a dat demisia! Târziu şi doar la presiunea opiniei publice! Demisia lui este recunoaşterea implicită a pactizării şefilor din Poliţie cu liderii clanurilor de interlopi care ne terorizează orașele.

ADVERTISEMENT

Este o palmă pe care nu merită să o primească zecile de mii de polițiști onești care îşi fac treaba în condiții dificile. Este o palmă pe care trebuie, în schimb, să o primească cei care au politizat totul, inclusiv Poliția, şi au sacrificat siguranța noastră pentru voturi.

Șefii Poliţiei nu erau prieteni cu interlopii pe gratis sau nu le ofereau acestora protecţie fără să aştepte ceva în schimb, iar aici recompensa era voturi pentru partidul de la guvernare”, a scris Tăriceanu, miercuri, pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Tăriceanu, mesaj direct pentru Vasilescu

În aceeași postare, Tăriceanu îi cere lui Vasilescu, după demisie, să dea în vileag presupusele aranjamente dintre ”oamenii legii” și interlopi. Pe de altă parte, liderul ALDE a convins că actuala putere îl va plasa pe șeful demisionar într-un ”post călduț”.

”Ar fi sănătos pentru democrație dacă șeful demisionar al Poliției ar da în vileag aceste aranjamente, dar cred că șefii lui îl vor tenta cu un post atât de călduț încât nu o va face. Să nu vă mire dacă Ludovic Orban îl va numi destul de repede consul general într-o țară frumoasă!”, încheie fostul premier.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!