News

Călin Popescu Tăriceanu, răspuns dur pentru Klaus Iohannis: ”Să o lase mai ușor cu amenințările că nu e Fuhrer”. Ce sfaturi i-a dat președintelui

16.04.2020 | 17:47
Calin Popescu Tariceanu raspuns dur pentru Klaus Iohannis Sa o lase mai usor cu amenintarile ca nu e Fuhrer Ce sfaturi ia dat presedintelui
ADVERTISEMENT

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, i-a răspuns în termeni duri lui Klaus Iohannis, după ce președintele a avut un discurs violent la adresa opoziției.

Călin Popescu Tăriceanu, răspuns dur pentru Klaus Iohannis

Președintele Klaus Iohannis a avut joi o intervenție extrem de dură la adresa politicienilor din opoziție pentru că au pus sub semnul întrebării necesitatea stării de urgență, dar Călin Popescu Tăriceanu nu s-a lăsat mai prejos și i-a răspuns cu aceeași monedă.

ADVERTISEMENT

”Pe dl Iohannis l-au lăsat nervii. Cred că izolarea nu-i prieşte nici domniei sale, cum nu ne prieşte nici nouă. Doar aşa îmi explic atacul furibund la toţi cei care nu sunt de acord cu instrucţiunile de la Cotroceni”, a scris liderul ALDE pe Facebook.

Pe dl Iohannis l-au lasat nervii. Cred ca izolarea nu-i prieste nici domniei sale, cum nu ne prieste nici noua. Doar asa…

Posted by Calin Popescu Tariceanu on Thursday, April 16, 2020

”Astăzi a revenit la împărţirea politicienilor. Între buni şi răi. Aia buni pot să muncească pentru ţara. Aia răi pot doar să dea sfaturi şi în schimbul acestor sfaturi ei se aleg cu nişte dosare penale”, continuă Tăriceanu.

ADVERTISEMENT

”Amicii politici ai PNL aduc măşti de protecţie la preţ de lingou de aur”

Președintele ALDE a precizat că este convins că a fost plasat în categoria politicienilor răi și i-a dat câteva sfaturi președintelui: ”Să o lase mai uşor cu ameninţările că nu e Fuhrer ci, încă, Preşedintele României”.

”Să nu mai ameninţe Parlamentul pentru că a mai făcut-o Traian Băsescu şi nu s-a sfârşit bine pentru el. Dacă începe cu anchetele, îi sugerez să înceapă cu cei care, în stare de urgenţă, continuă să defrişeze pădurile şi să lase buştenii în curtea unei întreprinderi care pare că are rădăcini adânci la Cotroceni”, a continuat Tăriceanu.

ADVERTISEMENT

Liderul ALDE consideră că alte teme de anchete pot fi achiziţiile făcute de amicii politici ai PNL care aduc măşti de protecţie la preţ de lingou de aur sau cum s-a reuşit exportul de muncitori în Germania în plină stare de urgență.

”Cred că l-a deranjat faptul că dăm putere Curții de Conturi să controleze felul în care s-au făcut achiziţiile publice pe timpul stării de urgenţă. El speră că totul o să rămână îngropat şi multele milioane de euro vor apărea în campania electorală”, a mai precizat Tăriceanu.

ADVERTISEMENT

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat în urmă cu câteva zile că nu va vota pentru prelungirea stării de urgență la nivelul întregii țări. El susținea că ordonanțele militare emise în perioada stării de urgență permit abuzuri împotriva populației.

ADVERTISEMENT