ADVERTISEMENT
News

Călin Popescu Tăriceanu, rezultat umilitor la locale! Candidatul ALDE a fost învins de Florin Călinescu

Autor: Alexandru Năstase | 27.09.2020 | 23:35
Călin Popescu Tăriceanu, rezultat umilitor la locale! Candidatul ALDE a fost învins de Florin Călinescu
Călin Popescu Tăriceanu nu și-a convins alegătorii. Sursa foto - ANDREEA ALEXANDRU / MEDIAFAX FOTO

Călin Popescu Tăriceanu a bifat un rezultat umilitor la alegerile locale! Candidatul ALDE a reușit să convingă doar 1,5 la sută din oamenii care au votat.

ADVERTISEMENT

Parlamentar din 1990, fost premier, președinte al Senatului și acum candidat la primăria București, Tăriceanu este nevoit acum să se recunoască învins chiar și în fața actorului Florin Călinescu.

Imediat după ce a votat, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat că a făcut-o cu gândul la bucureştenii care au trăit un sentiment de frustrare fiind înşelaţi în aşteptările lor pentru că nu a existat o dezbatere electorală în principalii candidaţi la alegerile pentru Primăria Bucureşti.

ADVERTISEMENT

Rezultat înfiorător pentru Călin Popescu Tăriceanu

“Am votat cu gândul la faptul că bucureştenii au trăit un sentiment de frustrate pentru că au fost înşelaţi în aşteptările lor neexistând o dezbatere electorală directă între principalii candidaţi în aşa fel încât să putem fiecare să ne prezentăm propunerile pentru dezvoltarea marilor probleme cu care confruntă oraşului.

Mă refer la termoficare, la trafic, printre altele şi propunerile privind modernizarea şi dezvoltarea de perspectivă a oraşului în următorii 20 de ani.

ADVERTISEMENT

Sper ca cetăţenii să fi tras învăţămintele necesare şi să voteze pe cale de consecinţă”, a declarat Tăriceanu jurnaliştilor, după ce şi-a exprimat dreptul de vot.

Cu doar câteva zile înaintea alegerilor, Tăriceanu i-a transmis lui Nicuşor Dan că susţinerea şefului statului face „tot atât cât o frecţie Diana la un picior de lemn”.

ADVERTISEMENT

„Astăzi, Klaus Iohannis a mai dat un şut în spate Constituţiei României! Într-un gest de total dispreţ la adresa legii fundamentale a ţării, Iohannis a chemat la Palatul Cotroceni un contracandidat de-al meu la Primăria Capitalei.

Aţi ghicit: pe Plicuşor Dan! Dacă scopul acestei întâlniri a fost ca Preşedintele ţării să înţeleagă mai mult din programul candidatului, atunci cred că ar fi nimerit ca Iohannis să-i invite şi pe Firea, Băsescu, Laufer, Coita sau Călinescu, pentru că şi ei sunt candidaţi, şi ei au idei”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.
 

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!