Life

Calina Dumitrescu a părăsit competiția Bravo, ai Stil! Celebrities! Ce se întâmplă cu fosta concurentă

22.09.2020 | 15:55
Calina Dumitrescu a parasit competitia Bravo ai Stil Celebrities Ce se intampla cu fosta concurenta
ADVERTISEMENT

Calina Dumitrescu, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! Celebrities, este departe de scandalurile afișate la Kanal D în competiția pentru cea mai stilată femeie din România.

În urma certurilor pe care le-a avut cu Andreea Tonciu, dar și din cauza mustrărilor din partea designerului Cătălin Botezatu, nepoata lui Petre Roman a ales să părăsească show-ul, după cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Miercuri, pe 22 septembrie, o putem vedea ultima dată în această competiție pe frumoasa blondă, căci s-a hotărât să pună capăt stresului din emisiune.

Calina Dumitrescu, poze atractive pe Instagram

După ce a plecat de la Bravo, ai Stil! Celebrities!, fosta concurentă s-a angajat PR într-un local de fițe, după cum FANATIK a anunțat, iar pe lângă asta are mai multe colaborări cu diferite brand-uri.

ADVERTISEMENT

Ultimele imagini de pe Instagram o arată într-o postură nouă, cu un machiaj exclusivist, fără haine, în imagini artistice.

Fotografiile au fost apreciate de mii de oameni, căci tânăra de 20 de ani este urmărită intens pe rețelele de socializare. Ea apare cu sânii acoperiți cu două stele argintii. Pe față are, de altfel, aplicate mai multe stele aurii și machiată în așa fel încât să-i fie evidențiate trăsăturile feței.

ADVERTISEMENT

„ Călina s-a despărțit în relații ok, a fost decizia ei, deși erau șanse ca ea să câștige acest concurs. A avut neînțelegeri mari și cu Botezatu.

Cătălin o stresa cel mai mult dintre jurați, se purta urât cu ea, nu o plăcea deloc. Nu se știe de ce, dar nu o avea la inimă. Tot timpul încerca să o scoată prost.

ADVERTISEMENT

Ea s-a înțeles foarte bine cu toată lumea, cu toată lumea, inclusiv cu producția în proporție de 90 la sută. I-a părut rău, vă dați seama, a cântărit mult până să plece, dar nu a mai suportat presiunea. ”, au declarat surse apropiate concurentelor de la Bravo, ai Stil!, de la Kanal D, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT