Sport

EXCLUSIV. Floriiiin Călinescu: „Liga I nu e DEZASTRU! E NEANT!”

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
01.07.2016 | 00:08
EXCLUSIV Floriiiin Calinescu Liga I nu e DEZASTRU E NEANT
ADVERTISEMENT

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK, cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

EURO SHOWMAN! Super-interviu ÎN EXCLUSIVITATE cu Florin Călinescu! „Verdicte” fără anestezie pentru echipa naţională, Anghel Iordănescu, Federaţia Română de Fotbal, Răzvan Burleanu, Liga I, fotbalistul român şi… turnătorul român!

ADVERTISEMENT

„ESTE MULT PESTE PINTILII ŞI HOBAN”. De cine şi de ce este văzută o recentă achiziţie a Stelei ca viitor titular atît la noua sa echipă, cît şi la „naţională”.

VARELA TERORIZAT! Cui trebuie să-i raporteze „căpitanul” orice mişcare! De ce s-a săturat portughezul şi vrea să plece!

ADVERTISEMENT

REGULILE LUI ANDO. Noul antrenor al „cîinilor” a pus piciorul în prag: „Eu am venit la Dinamo să iau titlul!”. Ce „pretenţii” a avut, ce interdicţii a instituit!

CUTREMURUL BREXIT ÎN FOTBAL. Cum va lovi ieşirea Marii Britanii din Uniunea Europeană fotbalul din întreaga lume, de la Premier League la Liga I, de la Real Madrid la Manchester United, de la „stranierii” comunitari pînă acum la viitorii „stranieri” extra-comunitari!

ADVERTISEMENT

NU PUTEŢI AFLA TOATE ACESTEA DECÎT DIN FANATIK-UL DE VINERI!

Atenţie la CINE NE-A ENERVAT săptămîna trecută, unde îşi face concediul Ionuţ Luţu, ce alibi îşi creează Ionuţ Negoiţă pentru transferurile ratate pe bandă rulantă, cine este şi nu este antrenor la Concordia Chiajna, pe cine s-a gîndit să pună Răzvan Burleanu antrenor la naţională, de ce nu mai „vinde” nimic Liga I, cu ce pronosticuri la EURO 2016 s-a făcut de rîs Jose Mourinho, toate acestea le aflaţi DOAR dacă citiţi FANATIK-ul de VINERI!

Cota de aur, Profu’ de pariuri, Bani pe jos, bilete Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, adică TOTUL despre pariuri, în numărul FANATIK de VINERI! Dacă e VINERI, e…  FANATIK!

ADVERTISEMENT