El a ratat penalty în minutul 96! S-a pozat cu Dică şi are şort cu FCSB!

Dică, FCSB, Calintaru

George Călinţaru a fost eroul negativ al partidei de la Ploieşti, dintre Juventus şi FCSB. Jucătorul celor de şa Juventus a irosit cu uşurinţă un penalty în minutele de prelungire ale partidei, iar în timpul primei reprize a irosit cu acceaşi nonşalanţă o ocazie imensă, şutând cu exteriorul din careu, deşi o execuţie în forţă ar fi fost preferabilă, exact ca la penalty.

Călinţaru a fost luat la rost de colegi chiar pe teren, după ce "scăriţa" sa a fost prinsă de Niţă fără probleme. Bărbulescu a fost cel mai vehement, şi l-a bruscat pe acesta. Apoi, pe drumul spre vestiare, l-a ameninţat şi cu bătaia, iar în vestiar s-a lăsat cu cuvinte grele şi cu pumnii în pereţi ai lui Călinţaru, care ulterior a ajuns şi la spital.

Calintaru FCSB. A fost coleg cu Dică

Astăzi, a apărut pe internet o poză care datează din 2012, de pe vremea când Călinţaru era sub contract cu Viitorul Constanţa. În cantonament în Turcia, Călinţaru zâmbeşte mândru alături de idolul său Nicolae Dică, pe vremea aceea şi coleg la formaţia antrenată şi patronată de Gheorghe Hagi. În plus, Călinţaru poartă un şort cu emblema Stelei!

George Călinţaru are 28 de ani şi este un produs al clubului Juventus Colentina. A jucat la Victoria Brăneşti, Viitorul Constanţa, Farul Constanţa şi la FC Voluntari, înainte de a se întoarce la clubul la care s-a format. Antrenorul lui Juventus, Daniel Opriţa, şi-a dat demisia după partida de pierdută de Juventus în faţa celor de la FCSB.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real!! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi
viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:45Telekom Sport 1
Liga 1 Dinamo - CSM Iaşi
1 EUR4.6536 lei-0,0010
1 USD3.9215 lei-0,0091
1 XAU162.5645 lei-0,7091