Carousel hot news

George Călinţaru uimeşte după ce a ratat penalty-ul cu FCSB. “Nici nu mă uit la fotbal!”

FCSB o conducea pe Juventus Bucureşti cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa a 7-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018, iar George Călinţaru a bătut un penalty prin care putea să aducă echipei...
22.08.2017 | 08:55
George Călinţaru uimeşte după ce a ratat penalty-ul cu FCSB.

FCSB o conducea pe Juventus Bucureşti cu scorul de 2-1, într-un meci din etapa a 7-a din Liga 1 Betano, sezon 2017-2018, iar George Călinţaru a bătut un penalty prin care putea să aducă echipei sale un punct, dar fotbalistul în vârstă de 28 de ani a încercat să-l învingă pe Florin Niţă cu o “scăriţă”, însă portarul lui FCSB a reţinut fără probleme.

George Călinţaru a explicat de ce a ales să bată lovitura de la 11 metri astfel şi susţine că nu e afectat de evenimentele petrecute în timpul şi după meciul cu FCSB.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real

CĂLINŢARU JUVENTUS – FCSB 1-2. “Îţi vine să te laşi de fotbal!”

“Aşa mi-a intrat mie în cap. Mi-am propus, la începutul campionatului, ca la primul penalty pe care îl voi executa să bat aşa. Nu conta că era cu Steaua, cu Dinamo, cu Sepsi. Nu sunt niciun stelist! La petrecerea aia, cu Torje, eram puşti, acum 9 ani. Ne-am prostit şi noi cu maneaua aia cu “Steaua e numai una”. Iar în poza care a apărut acum, nici nu ştiu cum de aveam şortul ăla cu Steaua. Să interpreteze fiecare cum vrea. Eu ţin cu echipa la care joc, dau tot ce am pentru Juventus. Dacă mă crezi, eu nici nu mă uit la fotbal! Cine mă conoaşte ştie asta. Nu mă uit, nu îmi place! Prefer să văd un film, să fac altceva. M-am uitat odată la un meci al Barcelonei. cu Messi, cu Neymar, cu Suarez. Când vezi ce fac ei, îţi vine să te laşi de fotbal. Aşa că nu mă uit”, a spus Călinţaru, conform gsp.

…despre penalty-ul ratat cu FCSB: “Nu ştiu dacă m-a ghicit Niţă. Păi, de unde să ştiu dacă nu mă uit la fotbal?! Dup[ meci m/au mai sunat prieteni să-mi spună că aşa face Niţă, nu pleacă înainte pe un colţ. Nu am ştiut! Ce atâta tam-tam? Parcă sunt singurul fotbalist care a ratat un penalty!”

Juventus Bucureşti – FCSB, scor 1-2, în etapa a 7-a din Liga 1 Betano, sezonul 2017-2018.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri