News

CĂLUGĂRIŢA care a vorbit prima despre destinul omenirii. Profeţii înfiorătoare!

Potrivit unora dintre teoriile conspiraţiei, prima care a vorbit despre situaţia din zilele noastre a fost o călugăriţă. Şi anume Hildegard von Bingen, celebră la vremea ei pentru că, în...
21.10.2016 | 08:10
CALUGARITA care a vorbit prima despre destinul omenirii Profetii infioratoare

Potrivit unora dintre teoriile conspiraţiei, prima care a vorbit despre situaţia din zilele noastre a fost o călugăriţă. Şi anume Hildegard von Bingen, celebră la vremea ei pentru că, în afara faptului că a fondat mănăstiri, a scris tratate de medicină şi a  purtat corespondenţă cu diferiţi papi şi suverani.

Ea a avut numeroase viziuni în care, în afara faptului că i s-au mari puteri ale lumii, în sensul că se vor prăbuşi şi se vor război, i s-a „relevat” şi faptul că peste omenire vor veni momente grele, în care natura dezlănţuită va înghiţi sute de mii de vieţi omeneşti, relatează evz.ro.

“Multe popoare vor fi distruse de către cutremure, furtuni şi mari puhoaie de apă, care vor provoca epidemii şi deznădăjduire. Oceanul va scufunda multe alte ţări şi, din această cauză, toate oraşele de coastă vor trăi cu spaimă şi multe dintre acestea vor dispărea”, spunea ea.

Despre SUA, călugăriţa spunea că “marea naţiune îşi va pierde coloniile din Orient din cauza tigrului şi a leului” (tigrul şi leul au fost interpretate ca fiind China şi Rusia, care s-au aliat).

Însă “un vânt puternic se va ridica din nord şi va aduce cu sine o ceaţă densă şi un praf gros, care vor umple ochii şi gâtul şi care vor face să se sfârşească măcelul şi să rămână toţi cuprinşi de o mare teamă”  – a profetizat călugăriţa.

Dar neobişnuit

Hildegard von Bingen (1098-1179), importantă figura feminină a monahismului german, a venit pe lume la Bermersheim (în landul Hessen de astăzi), ca ultima născută din cei zece copii ai seniorului Hildebert von Vermersheim şi ai soţiei sale Mechtild, dintre care patru au ales să se dedice bisericii. Încă din copilărie, Hildegard poseda un dar neobişnuit, pe care nu-l mărturisise decât maicii Jutta şi magistrului ei, călugărul Volmar. “Din cea dintai clipă când am fost creată, când Dumnezeu m-a trezit cu suflarea vieţii în pântecele mamei mele, El mi-a întipărit în suflet acest dar al viziunilor”, noteaza ea, în însemnările ei autobiografice.

Sursa: realitatea.net