News

Calvar pentru o femeie din Sibiu! „A murit de durere”. Medicii nu au internat-o pentru operație

03.04.2020 | 13:55
Calvar pentru o femeie din Sibiu A murit de durere Medicii nu au internato pentru operatie
ADVERTISEMENT

Calvar pentru o femeie din Sibiu care a ajuns să moară cu zile din cauza durerilor puternice pentru că nu a fost internată în Spitalul Judeţean de Urgenţă din Sibiu.

Calvar pentru o femeie din Sibiu!

Totul a fost povestit de Ioan Precup, fiul decedatei. Acesta spune că mama lui a căzut și a avut dureri foarte mari. Bărbatul nu a ezitat și a chemat salvarea. În cele din urmă, a ajuns de urgență la spital cu ambulanța.

ADVERTISEMENT

„Acolo, pe ieşirea aia de la urgenţă scria şi să facă un RMN. După două zile iar o durea, tare, tare, îi dădeam nişte medicamente de calmare dar nu-şi făceau niciun efect.

„A murit de durere”

M-am dus iar la urgenţă, au băgat-o înăuntru, m-au sunat, i-au făcut o injecţie şi au zis domnule, mergeţi şi faceţi un RMN”, a mai zis Ioan Precup, fiul femeii decedate.

ADVERTISEMENT

Femeia a făcut RMN-ul la o clinică privată, dintr-un motiv cât se poate de simplu. La stat a fost programată abia peste câteva luni.

Rezultatul a arătat că este vorba despre o fractură lombară, drept pentru care femeia ar fi avut nevoie de o intervenție chirurgicală.

ADVERTISEMENT

„Nu au ţinut-o deloc la urgenţe, au dat-o acasă de fiecare dată. Doamnă, de durere moare, am şi spus, doamnă, moare de durere femeia asta.

O zis că nu, păi ce, să o duc în policlinică. M-am dus în policlinică, au spus că abia la sfârşitul lui aprilie mă programează la neurochirurgie.

ADVERTISEMENT

Doamnă, moare, uitaţi, aici e rezultatul, nici nu au vrut să discute cu mine, acasă i-am dat medicamente încontinuu dar nu prea îşi făceau efectul”, a mai zis Ioan Precup, fiul femeii decedate.

În cele din urmă, după mai multe zile de agonie, femeia nu a mai rezistat și a murit acasă. Medicii chemaţi de urgenţă nu au mai putut să o salveze.

 „Am sunat salvarea, cea de la 112 mi-a zis să o pun jos pe podea, să-i fac masaj la piept, apoi a venit salvarea, i-au făcut încă o jumătate de oră resuscitarea, dar, nu mai, a murit.

Asta mi-au spus, că nu se internează, că-i în carantină, că-i…, asta mi-au spus”, a mai povestit Ioan Precup, fiul femeii decedate.

 

ADVERTISEMENT