ADVERTISEMENT
News

Calvarul fetiței filmate în timp ce este bătută cu bestialitate de propria mamă nu s-a încheiat. Riscă să crească într-un mediu nepotrivit

Autor: Bogdan Solomon | 21.09.2020 | 12:11
Calvarul fetiței filmate în timp ce este bătută cu bestialitate de propria mamă nu s-a încheiat. Riscă să crească într-un mediu nepotrivit

După ce a scăpat de mama care se filma în timp ce o tortura în micuțul apartament din cartierul Giulești și publica apoi imaginile pe rețelele de socializare, fetița de 5 anișori a sperat să ducă o viață normală și să poată da uitării cele întâmplate. Chiar dacă nu mai are parte de corecțiile femeii care i-a dat viață, micuța riscă să crească într-un mediu total nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Asta pentru că asistenta maternală, cea care ar trebui să-i ofere o educație exemplară, obișnuiește să petreacă până târziu în noapte, cu lăutari și, bineînțeles, băutură cât cuprinde, în timp ce Ana, traumatizată deja de cele întâmplate, este obligată să asiste acum la astfel de evenimente.

După videoclipul publicat recent în mediul online, sora ei s-a sesizat și a promis că va face tot ce îi stă în putință să o salveze, chiar dacă nu îi va fi deloc ușor. „Mama maternală m-a sunat, m-a înjurat, mi-a spus că va face tot posibilul să nu mai văd fata”, a declarat tânăra.

ADVERTISEMENT

Fetița bătută de propria mamă a ajuns la o asistentă maternală care o pune în pericol prin comportamentul său

În imagini se poate observa cum micuța este ținută în brațe de asistenta maternală, în timp ce aceasta dansează și se distrează pe cinste. De asemenea, pe masă se află mai multe băuturi alcoolice, semn că petrecerea era abia la început.

Fetița ar putea crește într-un mediu nepotrivit alături de asistenta maternală. Sursa foto: Facebook
Fetița ar putea crește într-un mediu nepotrivit alături de asistenta maternală. Sursa foto: Facebook

Am fost șocată pentru că cei de acolo mi-au spus că e foarte bine, că putem ține legătura cu ea. Să-mi văd surioara într-un mediu în care nu este prielnic în momentul actual.

ADVERTISEMENT

Ea trebuie să stea în liniște, la ora aia trebuia să doarmă în primul rând. Mama maternală m-a sunat, m-a înjurat, mi-a spus că va face tot posibilul să nu mai văd fata”, a declarat sora micuței, revoltată de comportamentul femeii care a promis că îi va oferi o viață mai bună.

DGASPC lucrează la întocmirea unui referat detaliat în acest caz

Este o manieră total neprofesionistă. Înțeleg și din înregistrare că era ora foarte înaintată. În al doilea rând, evenimentul la care participa era total nepotrivit.

ADVERTISEMENT

Am rugat să mi se întocmească un referat detaliat cu cele întâmplate acolo pentru a-l introduce în comisia de discilină a insituției”, a explicat Gabriel Marinov, directorul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea.

Tatăl minorei agresate ar vrea să se ocupe de creșterea ei, dar nu poate face nimic până judecătorii nu dau un verdict în acest sens. În așteptarea deciziei instanței, Ana va trebui să rămână în grija asistenților maternali.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!