Life

Calvarul prin care a trecut Monica Gabor în adolescență. Mărturisiri înfiorătoare despre cum era să fie abuzată

Monica Gabor a avut un trecut destul de greu până să îl cunoască pe Irinel Columbeanu. La un moment dat, partenera lui Mr. Pink era să fie abuzată.
27.05.2021 | 11:09
Calvarul prin care a trecut Monica Gabor in adolescenta Marturisiri infioratoare despre cum era sa fie abuzata
ADVERTISEMENT

Se spune că Monica Gabor a fost salvată din ghearele anumitor interlopi. Pentru asta, fostul manechin îi va mulțumi toată viața lui Irinel.

Amănunte neștiute ies la iveală despre trecutul fostei doamne de la Izvorani, stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii.

ADVERTISEMENT

Când avea doar 15 ani, Monica Gabor a participat la nunta lui Vali Vijelie, acolo unde era pe punctul să fie abuzată.

Monica Gabor și calvarul prin care a trecut din cauza lui Dinu Damaschin

Site-ul wowbiz.ro a publicat declarațiile pe care adolescenta Monica din Bacău le-a făcut atunci despre pățania prin care a trecut la acea vreme.

ADVERTISEMENT

Dezvăluirile despre trecutul fostei neveste a lui Irinel Columbeanu vin în contextul expluzării interlopului Ovidiu Hasan din Anglia. Individul despre care a scris presa recent este nimeni altul decât patronul clubului unde Monica lucra ca dansatoare.

Nunta lui Vali Vijelie unde Monica Gabor a trăit o adevărată dramă a avut loc în anul 2003. Manelistul s-a căsătorit atunci cu Carmen Rusu. Naș de cununie a fost nimeni altul decât Nuțu Cămătaru.

ADVERTISEMENT

Monica a participat la respectiva nuntă însoțită de Dinu Damaschin. Bărbatul care era călăul ei se prezenta drept protectorul vedetei. Despre el s-au aflat o serie de lucruri îngrozitoare peste câțiva ani.

”Binefăcătorul” fostei soții a lui Irinel Columbeanu ar fi încercat să o violeze pe Monica într-o cameră de hotel din Bacău. Adolescenta a scăpat atunci. Cu toate acestea, nu va uita niciodată momentele dificile care au marcat-o pentru totdeauna.

ADVERTISEMENT

Declarațiile fostei soții a lui Irinel Columbeanu în fața procurorilor: „A încercat să mă violeze”

Monica a făcut atunci o declarație în fața procurorilor. Dinu Damaschin era vizat atunci într-o rețea de proxenetism.

„Dinu Damaschin m-a sunat și mi-a spus să merg la Bucuresti cu Ovidiu Hasan și cu una dintre fetele care lucrează la bar. Erau invitați la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuțu Cămătaru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie.

Am fost cazată la Hotel B. (…). Am stat în cameră cu Dinu Damschin. A încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus spunându-i că eu sunt virgină”, a declarat Monica Gabor atunci în fața anchetatorilor, potrivit site-ului mai sus menționat.

Ulterior, Monica l-a cunoscut pe Iri în clubul unde dansa, iar de atunci viața ei a luat-o pe un alt curs.

 

ADVERTISEMENT