Life

Calvarul trăit de Rona Hartner. Fostul ei soț o terorizează continuu: ”El încă n-a procesat că ne-am despărțit”

Rona Hartner trăiește momente de coșmar. Deși a divorțat de fostul ei soț de aproape doi ani de zile, se pare că bărbatul nu a acceptat acest lucru.
06.12.2022 | 00:20
Calvarul trait de Rona Hartner Fostul ei sot o terorizeaza continuu El inca na procesat ca neam despartit
Rona Hartner este sunată în continuare de fostul ei soț, la aproape doi ani după divorț. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rona Hartner și fostul ei soț au divorțat în urmă cu aproape doi ani de zile. Cei doi au decis atunci să o ia pe drumuri separate și chiar actrița povestea că nu mai era cale de înțelegere. Se pare însă că bărbatul ar fi procesat mai greu despărțirea.

Rona Hartner este sunată în continuare de fostul ei soț

Fostul soț o sună continuu și se pare că își dorește o împăcare, povestește Rona Hartner. Într-un interviu acordat la Antena Stars, artista a dezvăluit că bărbatului îi este foarte greu să înțeleagă că cei doi nu mai formează un cuplu.

ADVERTISEMENT

Deși încearcă din răsputeri să îi amintească celui care odată i-a fost soț că lucrurile nu se vor schimba, Rona Hartner spune că acesta nu pare să fie dispus să renunțe.

”Fostul m-a tot sunat. Fostului îi e cam greu să înțeleagă că noi chiar ne-am despărțit, în curând se fac doi ani. Lui îi e foarte greu să creadă chestia asta.

ADVERTISEMENT

În martie 2023 se fac doi ani de la despărțire. El încă n-a procesat că ne-am despărțit”, a mărturisit Rona Hartner, pentru Antena Stars.

Actrița știe foarte bine ce a trăit în timpul căsniciei și de asemenea, cunoaște și atitudinea fostului său partener de viață.

ADVERTISEMENT

Rona Hartner spune că acesta vrea să se împace doar cu ea și cu nimeni altcineva, însă acest lucru nici nu contează.

Rona Hartner nu vrea să se mai împace cu fostul ei soț

Pe de altă parte, actrița are prioritățile ei. Rona Hartner a mai dezvăluit în interviu acordat pentru sursa citată că în momentul în care a decis să plece, nu se va mai întoarce niciodată în același loc.

ADVERTISEMENT

De asemenea, ea consideră că acest lucru este foarte important atunci când o persoană vrea să meargă mai departe.

”Doar cu mine, nu vrea să se împace cu toate. Ideea este că eu de acolo de unde plec, nu mă mai întorc, să fie foarte clar. Dacă am plecat dintr-un loc, am plecat. (…)

Este foarte important în viață să respecți ceea ce ai trăit și să procesezi procesul de închidere a ușii”, a adăugat aceasta.

În ciuda atitudinii pe care fostul ei soț o are, actrița spune că ea este fericită. Mai mult de atât, ea a depășit și divorțul și exclude complet o posibilă împăcare cu omul care i-a fost odată partener de viață.

ADVERTISEMENT