Pregătirile de iarnă au început în mai toate casele, însă un român a reușit să impresioneze pe toată lumea după ce a postat o imagine cu cămara în care își ține borcanele cu gemuri, dulcețuri, compoturi, murături și toate cele.
Daniel Nicolae nu a ezitat și a oferit tuturor mai multe imagini cu spațiul de depozitare al familiei sale. La puțin timp au început să apară și comentariile. Lumea nu a mai contenit cu laudele la adresa acestuia.
De altfel, în imagini se văd diferite produse aranjate perfect, pe capitole și gata pentru o iarnă care se anunță destul de lungă având în vedere scumpirile din ultima perioadă.
Mulți dintre români au dorit chiar să afle rețeta bărbatului pentru mai multe produse. „Cum de rezistă fasolea păstăi la borcan? Cum o faceți? A mea nu a rezistat niciodată (am încercat de 3 ori), mi-a fermentat repede”, a vrut să știe Gianina Floricel.
„Se fierb păstăile cu apa în care se pune sare de murături (câteva clocote) apoi se așează în borcane cu apa în care au fiert. Se pun capacele și se sterilizează borcanele cam 30-40 minute de când apa din oală a început să fiarbă. Se lasă până se răcesc în apa respectivă, acoperite bine cu cu prosoape, pături”, au punctat utilizatorii.