Cămătaru dă verdictul în duelul Alibec-Ivan. "Nici unul nu poate!"

CRAIOVA-STEAUA. Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universităţii Craiova a mărturisit pentru FANATIK.RO că ambii tehnicieni trebuie să le găsească în teren poziţia cea mai bună lui Alibec şi Andrei Ivan.

CRAIOVA-STEAUA. CS U Craiova-Steaua va fi meciul în care se vor duela doi dintre cei mai buni fotbalişti din fotbalul românesc: Dennis Alibec şi Andrei Ivan. Însă Rodion Cămătaru, fostul mare atacant al Universităţii Craiova, dar şi al echipei naţionale a României este de părere că aceştia nu vor avea o evoluţie bună în meciul direct dacă antrenorii lor nu îi vor folosi exact pe poziţiile care li se potrivesc cel mai bine.

"Nu pot fi comparaţi cu mine!"

CRAIOVA-STEAUA. Rodion Cămătaru a mărturisit pentru FANATIK.RO că este convins că Reghe nu o să îl folosească în meciul de la Severin pe Alibec vîrf de careu, dar că nu e sigur dacă Gigi Mulţescu va proceda la fel şi faţă de Andrei Ivan. "E un meci tare. Şi eu vreau să îi văd la lucru pe Alibec şi Ivan, dar nu ca vîrfuri de careu. Nu e poziţia lor acolo, iar cei doi nu se pot compara cu mine. Ei nu pot să joace acolo şi ştiu că nici nu le place. Alibec, chiar dacă este un jucător mai masiv nu îi place să stea mereu la bătaie cu fundaşii adverşi. Şi cum el gesticulează şi comentează pe la arbitri, s-ar putea să se mai trezească şi cu o eliminare.

În plus Reghe are pentru postul de pivot ca soluţie şi pe Gnohere şi cred că el o să joace pe poziţia respectivă. În schimb, nu ştiu dacă Gigi Mulţescu are o altă variantă. El îl are pe Ivan, dar Andrei nu este nici masiv şi nici foarte puternic în duelurile cu fundaşii centrali. Mai este acel Fajici, dar m-am convins eu cum stă treaba şi cu el.  Revenind la Andrei, pot să vă spun că este un jucător de viteză, extrem de tehnic şi cred că în banda stîngă de atac trebuie să joace. Acolo este cea mai bună variantă petru el în opinia mea", a spus Cămătaru.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

"E a cincea oară cînd pot trece de Steaua"

CRAIOVA-STEAUA. În continuare, Rodion Cămătaru a dorit să tragă un semnal de alarmă şi asupra importanţei meciului cu Steaua. "Craiova trebuie să fie foarte atentă, deoarece se află într-o serie de trei meciuri grele. Oltenii mei au pierdut deja la Botoşani, urmează acum Steaua, iar apoi vor juca cu Dinamo. Acolo Cosmin Contra nu o să îi aştepte pe jucătorii lui Mulţescu cu flori. El este la început de drum şi are nevoie de victorii. Craiova este o echipă de moaral şi dacă Doamne fereşte pierde şi cu Steaua, atunci situaţia o să fie foarte dificilă. Nu uitaţi că cei de la Craiova au avut posibilitatea de vreo cinci sau şase ori să treacă de Steaua în calsament, dar nu au reuşit lucrul asta", a încheiat Cămătaru.

288 de meciuri a jucat Cămătaru pentru Universitatea Craiova

122 de goluri a înscris Cămătaru pentru Universitatea Craiova

75 de meciuri a jucat Cămătaru pentru echipa naţională

22 de goluri a înscris Cămătaru pentru echipa naţională

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004