Life

Camelia Mitoșeru a împlinit 71 de ani. Mama lui Mihai nu o poate uita pe fosta ei noră: „Am fost mai prietenă cu ea decât cu el”

23.04.2021 | 17:30
Camelia Mitoseru a implinit 71 de ani Mama lui Mihai nu o poate uita pe fosta ei nora Am fost mai prietena cu ea decat cu el
ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru a împlinit 71 de ani, însă nu a fost singurul motiv de bucurie pentru mama actorului Mihai Mitoșeru, căci este și zi de nume pentru ea.

Mama lui Mihai Mitoșeru și-a serbat azi și onomastica, căci o cheamă Georgeta, iar fiul ei i-a pregătit o surpriză uriașă.

ADVERTISEMENT

Femeia a declarat că se simte mult mai bine la 3 luni după ce a ajuns pe mâinile medicilor și este extrem de bucuroasă să fie înconjurată de oamenii la care ține cu adevărat.

Camelia Mitoșeru: „Îmi doresc să fiu sănătoasă”

Camelia a spus că a primit multe telefoane de ziua ei și că abia mai poate face față urărilor. Mama actorului a intrat în direct la Antena Stars, unde a spus că este extrem de emoționată să vadă cât de multă lume o iubește.

ADVERTISEMENT

„Multă lume m-a sunat, m-a sunat Mara Bănică, m-a sunat avocata Beatrice și fata lui Anda Călugăreanu m-a sunat și m-a impresionat foarte tare. Dintre colegii mei de scenă nu m-a sunat niciunul. Cred că l-au sunat pe Mihai. Foarte multă lume nu a avut curaj de frică să mă deranjeze. Îmi doresc să fiu sănătoasă. E cel mai important lucru”, a spus Camelia Mitoșeru prin telefon la Antena Stars.

Nu o poate uita pe Noemi, fosta ei noră

Prezentatorii au întrebat-o pe doamna Mitoșeru dacă fiul ei are pe cineva, dacă își dorește nepoți, după ce băiatul a fost surprins alături de o frumoasă blondină. Camelia a spus că ea tot pe Noemi o preferă, chiar dacă cei doi nu mai sunt împreună de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

„La un moment dat am fost mai prietenă cu ea decât cu el. Dumnezeu e mare. Să facă cum știe el”, a adăugat Camelia.

Aceasta i-a mulțumit doctorului Ciurea, cel care a operat-o și a ajutat-o să se pună pe picioare încă de a doua zi. Vedeta a mărturisit ce surpriză i-a făcut fiul ei, Mihai. Aceasta a spus că a venit la ea cu pizza și cu tort.

ADVERTISEMENT