Life

Camelia Mitoșeru, detalii zguduitoare despre intervenția pe creier: „Domnul doctor mi-a spus că n-a avut curaj să mă bage în operație”

Camelia Mitoșeru a vorbit despre operația pe creier pe care a suferit-o nu de multe, una dintre cele mai grele intervenții prin care a trecut.
10.06.2021 | 17:40
Camelia Mitoseru detalii zguduitoare despre interventia pe creier Domnul doctor mia spus ca na avut curaj sa ma bage in operatie
Camelia Mitoșeru a suferit o intervenție chirurgicală pe creier. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru, mama celebrului prezentator tv Mihai Mitoșeru, a trecut printr-o operație complicată la creier, iar acum radiază de fericire ca și cum nu ar fi trecut niciodată prin asta.

Mama actorului a vorbit despre cum a depășit acel moment medical delicat și cum reușește să își păstreze zâmbetul și vitalitatea cu care îi cucerește pe toți cu fiecare apariție.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost operată de cunoscutul specialist dr. Ciurea, pentru care Camelia a avut numai cuvinte de mulțumire.

Camelia Mitoșeru a povestit cum a descoperit că avea o tumoră pe creier

Mama lui Mihai Mitoșeru a spus că a ajuns la această operație din pură întâmplare. Acesteia i-a fost depistată o tumoră benignă, care s-ar fi putut agrava în timp.

ADVERTISEMENT

Tumora Cameliei s-a rezolvat lent, iar mama lui nu a dat niciun simptom. Actorul susține că mama lui și-a dat seama în luna noiembrie a anului trecut că ceva nu este în regulă.

Aceasta a declarat că avea anumite stări care o preocupau, că amețea des. Mihai susține că și-a dat seama că mama lui nu este bine căci atunci când o suna ea nu zicea nimic.

ADVERTISEMENT

Acesta a mărturisit că îi era teamă să nu fi suferit un atac cerebral, căci mama lui a uitat ce a vrut să îi spună, însă era conștientă.

„La urgență i-au făcut RMN. I-a ieșit foarte clar: era ditamai tumora. M-am speriat foarte tare. Mama nu s-a speriat. E mult mai puternică. Drept dovadă, domnul profesor Ciurea m-a sunat și ieri. 

ADVERTISEMENT

La așa ceva te duci la omul cel mai bun, care are cea mai bună experiență”, a declarat Mihai Mitoșeru într-un interviu acordat jurnalistei Cornelia Ionescu de la WowNews.

Mihai Mitoșeru a făcut apel la oameni ca să doneze sânge pentru mama lui

„Când am ajuns la operație, domnul doctor mi-a zis că n-a avut curaj să mă bage în operație pentru că nu a avut sânge. Am plecat acasă. Până a doua zi seara, s-a strâns sânge”, a declarat Camelia Mitoșeru.

Oamenii au mers să doneze sânge la clinică în urma unui apel public pe care l-a făcut fiul ei, Mihai Mitoșeru.

Operația prin care a trecut mama lui Mihai a durat opt ore. Doctorul a scos o tumoră de 6 centimetri. A doua zi după operație a stat la Terapie Intensivă, dar după aceea a fost pusă în salon și a început să își revină spectaculos.

 

ADVERTISEMENT