Life

Camelia Mitoșeru, distrusă de durere după moartea lui Alexandru Arșinel: „Chiar plâng, îmi este foarte greu”

Camelia Mitoșeru, distrusă de durere după moartea lui Alexandru Arșinel. Actrița nu își poate stăpâni lacrimile după ce a aflat vestea decesului.
30.09.2022 | 10:24
Camelia Mitoseru distrusa de durere dupa moartea lui Alexandru Arsinel Chiar plang imi este foarte greu
Camelia Mitoșeru, distrusă de durere după moartea lui Alexandru Arșinel. Foto: colaj Fanatik / capturi Antena stars
ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru este distrusă de durere după ce Alexandru Arșinel s-a stins din viață. Iată ce mesaj a transmis aceasta.

Camelia Mitoșeru îl plânge pe Alexandru Arșinel

Camelia Mitoșeru a mărturisit că trece prin clipe foarte grele după ce Alexandru Arșinel s-a stins din viață.

ADVERTISEMENT

Aceasta a fost colegă de scenă cu Alexandru Arșinel, dar și cu Stela Popescu și între ei s-a legat și o relație de prietenie foarte bună.

După anii în care au fost colegi pe scenă, Camelia Mitoșeru a mărturisit că trece prin clipe extrem de grele cu multe lacrimi după moartea lui Alexandru Arșinel, moment care reprezintă o pierdere enormă pentru toți cei care l-au cunoscut pe actor.

ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru chiar a specificat că îi este foarte greu să vorbească despre acest subiect fără să izbucnească în lacrimi.

„Chiar plâng! Am fost colegi de teatru și buni prieteni. Pentru el a fost poate o ușurare, dar pentru noi este o pierdere”, a spus ea. 

ADVERTISEMENT

Îmi este foarte greu. Am jucat și cu el și cu Stela Popescu, au fost colegii mei ani de zile. Asta este viața noastră. Îmi este foarte greu, foarte greu.

Viața este ca un scutec de copil mic. M-au sunat de peste tot, nu pot să vorbesc, îmi este foarte greu. Am fost ani de zile colegi, Ia același loc”, a spus marea actriță pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Alexandru Arșinel a murit. Ce critici i-au adus unele vedete

Starea de sănătate a lui Alexandru Arșinel s-a degradat în ultima vreme, iar în ultima săptămână din viața lui acesta a fost internat la terapie intensivă, iar joi și-a dat ultima suflare.

Dar nu toată lumea a avut numai cuvinte de laudă de spus la adresa actorului, iar printre ei se află și jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Acesta acuza faptul că actorul a vrut să rămână în funcția de director al teatrului de revistă Constantin Tănase din București chiar și la vârsta de 83 de ani și a vrut „să putrezească” acolo.

De asemenea, CTP nu îl considera amuzat pe actor și spunea că el s-a ținut toată cariera sa de fusta Stelei Popescu, pe care a numit-o o mare actriță.

ADVERTISEMENT