Life

Camelia Mitoșeru, în lacrimi după moartea lui Benone Sinulescu: ”Un om de vis”

Camelia Mitoșeru (70 de ani) este îndurerată de când a aflat că renumitul solist de muzică populară Bneone Sinulescu a încetat din viață la vârsta de 84 de ani.
20.11.2021 | 14:04
Camelia Mitoseru in lacrimi dupa moartea lui Benone Sinulescu Un om de vis
ADVERTISEMENT

Mama prezentatorului Mihai Mitoșeru a izbucnit în lacrimi când a aflat că îndrăgitul artist originar din Buzău a murit. Regretatul cântăreț suferea de o formă severă de pneumonie.

Actrița în vârstă de 70 de ani a aflat cu durere că Benone Sinulescu a plecat la Ceruri, artista având numai cuvinte de laudă la adresa lui.

ADVERTISEMENT

Camelia Mitoșeru a îndemnat-o pe soția regretatului solist, Elena Sinulescu, să fie puternică pentru că este o femeie minunată.

Camelia Mitoșeru, îndurerată după moartea lui Benone Sinulescu. Ce a declarat actrița

„Am plâns când am auzit că a murit Beni. (…) Să-i dea Dumnezeu putere soției, care este o femeie minunată.

ADVERTISEMENT

Sper că Dumezeu l-a pus în corul îngerilor, căci este un om de vis”, a mărturisit Camelia Mitoșeru, într-o emisiune de la Antena Stars.

Actrița nu este singura persoană publică care plânge moartea lui Benone Sinulescu. Numeroase vedete din showbiz-ul autohton și-au exprimat durerea la aflarea veștii.

ADVERTISEMENT

Interpretul de muzică populară și-a câștigat foarte mulți prieteni de-a lungul carierei de 50 de ani pe scena muzicală, printre care se numără Irina Loghin, Fuego sau Dan Negru.

Dan Negru, amintiri emoționante cu regretatul Benone Sinulescu

Prezentatorul de la Antena 1 are foarte multe amintiri frumoase cu regretatul solist care s-a stins din viață la 84 de ani, joi, 18 noiembrie 2021.

ADVERTISEMENT

Familia moderatorului era foarte apropiată de cea a solistului și nu de puține ori au plecat împreună în vacanțe. Cei doi aveau o prietenie de foarte mulți ani.

„Îl știu de 25 de ani și e prima dată când îmi «dă țeapă». În vară mi-a promis că anul ăsta ne revedem de Revelion. N-o să fie…

Am mii de povești cu Beni! O să vi le spun… Dar acum începe legenda Benone Sinulescu. Pentru că, atunci când se termină povestea, începe LEGENDA”, a scris Dan Negru pe Facebook.

ADVERTISEMENT