Life

Camelia Pătrăşcanu a făcut anunţul: Jupiter intră în Berbec şi Taur! Surprize pentru zodii şi veşti bune în plan financiar

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit ce urmează să se întâmple cu zodiile după ce Jupiter va intra în Berbec. Nativii au parte de multe surprize.
11.12.2022 | 22:20
Camelia Patrascanu a facut anuntul Jupiter intra in Berbec si Taur Surprize pentru zodii si vesti bune in plan financiar
Camelia Pătrășcanu a spus ce urmează după e Jupiter intră în Berbec. Foto: colaj Fanatik/ astrobutterfly.com
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu, unul dintre cei mai cunoscuți astrologi de la noi din țară, a făcut anunțul. Jupiter intră în zodia Berbec și Taur, iar reprezentanții zodiacului vor simți din plin aceste schimbări.

Ce se întâmplă cu zodiile după ce Jupiter intră în Berbec. Previziunile Cameliei Pătrășcanu

Camelia Pătrășcanu a dezvăluit previziunile pentru perioada următoare. În emisiunea Golden Hour cu Jessie, difuzată la Gold FM și publicată pe YouTube, celebrul astrolog a dezvăluit că Jupiter va intra în zodia Berbec după Crăciun și va sta până la mijlocul lunii mai.

ADVERTISEMENT

Fenomenul se întâmpla odată la 12 ani, însă a mai avut loc pentru o scurtă perioadă de timp și anul trecut, atunci când pandemia de Covid-19 se domolea. Curajul se activează, se produc schimbări în viața zodiilor și au forța să schimbe lucrurile și să înceapă proiecte noi.

Veștile sunt bune și în plan financiar din mai, când planeta intră în Taur, căci atitudinile constructive le vor aduce nativilor multe beneficii de natură financiară în 2023.

ADVERTISEMENT

„Din 15 mai, planeta se instalează în zona banilor, unde va rămâne un an. Această schimbare de inițiativă, această direcție, curaj în gândire, poate și decizii un pic extravagante, dar foarte bine întărite ale noastre…după avântul ăsta, am aspecte benefice financiar și rapide.

Sunt favorizate astral acele proiecte, poate mai mici, cu o mobilizare rapidă, cu niște măsuri imediate.

ADVERTISEMENT

Am ce îmi trebuie pentru ele, nu stau să investesc, să cerșesc pentru ele, să acumulez multe resurse pentru a face un pas. Mă gândesc la pașii pe care îi pot face cu ce am”, a dezvăluit Camelia Pătrășcanu.

Astrologul a afirmat cu Jupiter în Berbec are calitatea de a fi îmbogățitor la nivel de bani, atunci când este vorba despre resurse obținute cu cap, prin muncă. Totodată, încă din 2019 Camelia Pătrășcanu nu recomandă împrumuturile.

ADVERTISEMENT

Există și o excepție, acele împrumuturi mici, care aduc un câștig imediat, de pildă sume mici de bani necesare achiziționării unor unelte de lucru.

Însă, se exclud împrumuturile pentru lux, pentru extindere sau investiții mari care vor avea nevoie de un timp îndelungat pentru a fi amortizate.

ADVERTISEMENT