ADVERTISEMENT
Life

Camelia Pătrășcanu aduce Horoscopul pentru 9 octombrie 2020. Vărsătorii să fie atenţi la sănătate

Autor: Ionuţ Cataramă | 09.10.2020 | 10:04
Camelia Pătrășcanu aduce Horoscopul pentru 9 octombrie 2020. Vărsătorii să fie atenţi la sănătate
Horoscop Camelia Pătrășcanu: luni, 24 august 2020, pentru fiecare zodie în parte. Sursa foto: antena3.ro

Camelia Pătrășcanu aduce horoscopul zilei de vineri, 9 octombrie pentru toate zodiile.

Astrologul anunță o atmosferă agitată pentru câteva zodii, în special pentru Vărsători, iar Balanțele și Scorpionii se bucură de un succes pe plan profesional.

ADVERTISEMENT

Camelia Pătrăscanu aduce Horoscopul pentru 9 octombrie 2020

Berbec

Ziua aduce noutăți acasă. Se poate să se ia niște hotărâri importante pentru confort, se fac unele ralizări sau au loc anumite discuții fructuoase

Taur

Nativii au în plan surprinderea partenerilor de viață sau a persoanei care îi atrage și pot ajunge până la propunerea unei excursii romantice. Întâlnirile se dovedesc plăcute, iar propunerile primite le trezesc interesul.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Se anunță niște câștiguri financiare pentru ziua de azi, iar acestea vor veni fără prea mult efort, doar cu inteligență. Ideile pe care le au, adunate cu experiența dobândită, îi vor face pe nativi să ajungă într-o poziție favorabilă.

Rac

Este o zi favorabilă planului sentimental, aduce cuvinte plăcute și momente romantice, călduroase, alături de oamenii apropiați, copii sau partenerul de viață. Se simte nevoia de a alina pe cineva, spune Camelia Pătrășcanu.

ADVERTISEMENT

Leu

Exită posibilitatea apatiției unor vești cu privire la anumite persoane, care vor aduce surprindere. Ziua aduce o lămurire mai profundă a situației în care nativi se află, datorită unor conexiuni de idei pe care le-au avut.

Fecioară

Nativi simt nevoia de a face o schimbare, poate de a cumpăra ceva mai excentric, care să le aducă un pic de mondenitate în viață și cu care să surprindă oamenii apropiați la o întâlnire. Ziua este prielnică pentru prietenii sau întâlniri, care se vor dovedi plăcute.

ADVERTISEMENT

Balanță

Este o zi aflată sub semnul unei reușite. Nativii sunt autoritari, evită unele pierderi de bani sau produc unele câștiguri, deciziile sunt cele corecte, iar soluțiile se dovedesc a fi potrivite.

Scorpion

Ziua aduce o mulțumire cu privire la obținerea unui document sau a unui aviz favorabil de care aveau nevoie pentru a demara sau contiunua un proiect sau un demers.

ADVERTISEMENT

Săgetător

Ziua se anunță favorabilă pentru a rezolva niște lucruri cu privire la care erau temători. Există posibilitatea găsirii unui obiect pe care îl căutau de ceva vreme sau a unui act pe care îl pierduseră. În plan financiar, se fac economii astăzi.

Capricorn

Ziua se anunță a fi una sensibilă din punct de vedere sentimental. Nativii simt nevoia de a vorbi cu partenerii de viață sau persoanele importante din viața lor despre unele probleme sentimentale. Au nevoie de mai multă atenție sau sprijin.

ADVERTISEMENT

Vărsător

Se recomandă nativilor să fie prudenți cu privire la sănătate. Ziua aduce cu ea multă muncă, care este făcută din datorie sau pentru că au promis cuiva ajutorul, iar activitățile întreprinse azi nu aduc prea multă bucurie.

Pești

Ziua de astăzi este cea care poate aduce cu ea progresul. Sunt planuri mai deosebite, exigente, pe care nativii le au în gând, lucuri mărețe care îi vor solicita, dar la capătul cărora îi așteaptă izbânda.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!