Life

Camelia Pătrășcanu anunță schimbări mari pentru 5 zodii! Viața acestor nativi nu va mai fi la fel

Camelia Pătrășcanu a anunțat schimbări mari pentru 5 zodii. Lucrurile nu vor mai fi la fel pentru aceste semne zodiacale.
20.06.2024 | 17:29
Camelia Patrascanu anunta schimbari mari pentru 5 zodii Viata acestor nativi nu va mai fi la fel
Camelia Pătrășcanu anunță schimbări mari pentru 5 zodii. Sursa foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Camelia Pătrășcanu a anunțat schimbări mari pentru 5 zodii, începând cu 30 iunie. Luna Neagră va intra în Balanță, lucru care îi va afecta pe unii nativi din mai multe puncte de vedere.

Camelia Pătrășcanu a spus care sunt cele 5 zodii care vor trece prin schimbări mari

Luna Neagră va intra în Balanță pe 30 iunie și va aduce la suprafață fricile, nesiguranțele și aviditățile. Relațiile personale vor fi încercate în această perioadă și se va testa loialitatea lor. Totodată, vor fi testate și valorile. Nativii trebuie să se concentreze la ce îi leagă de anumite persoane.

ADVERTISEMENT

Multe alianțe și legături vor fi testate și încercate. S-ar putea ca nativii să aibă un sentiment de gol, că nu funcționează așa cum și-ar dori în relații. Unii vor căuta persoana potrivită, iar singurătatea poate fi dificilă. Începând cu 30 iunie, unii nativi vor avea parte de schimbări mari, pe o perioadă de 6 luni.

Berbec

Pentru Berbeci este un moment de testare a legăturilor lor. Poate fi dificil să selecteze oamenii, să aleagă cine rămâne lângă ei și ce au de oferit într-o relație. Luna Neagră îi poate face să devină geloși sau posesivi din teama de a nu pierde pe cineva.

ADVERTISEMENT

Taur

Pot avea sentimentul că nu colaborează foarte bine cu colegii lor sau că aceștia nu sunt potriviți. Dacă au învățat lecțiile potrivite, le vor pune în aplicare. Sănătatea e un element important și trebuie să se ocupe de ea cu mai multă atenție. Nu mai vor să-și piardă timpul și banii cu lucruri inutile sau alianțe care nu le oferă satisfacție.

Gemeni

Acești nativi caută surse de bucurie și sunt mai atenți la timpul lor liber. Vor suferi dacă nu își pot îndeplini visurile și sunt nevoiți să fie prezenți pentru a duce multe responsabilități la bun sfârșit. Se plâng că nu au suficient timp pentru ei sau pentru ceea ce vor să facă. Se vor gândi la cum își pot aduce bucurie pe cont propriu.

ADVERTISEMENT

Rac

Îi preocupă zona căminului și a casei, dar și cea a relației. Multe lucruri supărătoare ies la suprafață în această perioadă. Unii au parte de pierderi, poate a locuinței, sau chiar a unei persoane. Se vor întreba unde este acasă pentru ei, de fapt.

Leu

Comunicarea cu cei din jur poate fi dificilă. Își revizuiesc credințele și convingerile transmise către ceilalți. S-ar putea să fie tulburați de faptul că anumite credințe și convingeri nu se mai verifică. Va fi o perioadă de agitație mentală, pentru ei, în care caută sensul și adevărul. Ar fi bine să se consulte cu alte persoane.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Vor avea preocupări financiare, bani pe care îi vor produce din abilitățile lor. Trebuie să se lupte pentru drepturile lor financiare, ceea ce nu fac în general. Se poate ca onoarea de a avea o funcție sau un proiect sa-i facă să aibă o atitudine modestă atunci când cer bani.

Balanță

Este o perioadă de reanalizare a propriilor calități, dar și a propriei persoane. Unii vor avea nemulțumiri legate de sine, dar încearcă să facă față acestei perioade. Pentru ei este un test din care învață să aprecieze lucrurile bune pe care le au, dar și de a recunoaște lucrurile imperfecte, precum și de a le accepta.

Scorpion

Acești nativi se pot simți vulnerabili în fața altora, mai ales unde sunt subordonați, în relațiile profesionale. S-ar putea să aibă sentimentul că pot atrage comentarii și invidii dacă vor ieși în față. Își doresc să se afirme, dar au temeri în acest sens.

Săgetător

Luna Neagră vorbește despre imaginea lor în lume. E posibil să facă lucruri sau să intre în grupuri unde s-ar putea să nu fie locul potrivit pentru ei. Unii pot avea emoții în relația partenerială, în special dacă nu pot împărtăși cu partenerul lucruri de care acesta e pasionat.

Capricorn

Opoziția Lunii Negre îi responsabilizează pe acești nativi. Se întreabă dacă e responsabilitatea lor să facă anumite lucruri sau dacă este, de fapt, locul lor într-un anumit parteneriat. Încearcă să caute răspunsuri și să-și dea seama dacă mai au lucruri în comun cu alții.

Vărsător

Pentru Vărsători pot apărea îngrijorări în legătură cu viitorul. Credințele și convingerile lor vor fi testate, iar unele se pot dovedi greșite. Unii nativi ar putea fi convinși că s-au înșelat sau că i-au condus greșit pe alții. E posibil să creadă că nu sunt în locul potrivit și vor căuta să se mute din oraș sau din țară.

Pești

Pentru Pești, colaborările cu diverse persoane nu oferă ceea ce au promis. Din acest motiv, e bine să se bazeze pe propriile forțe și să nu aibă așteptări. Nu trebuie să-și facă calcule financiare exacte. La momentul potrivit, atunci când nu se vor aștepta, vor apărea și banii.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după...
Cât mai rămâne Domul de foc deasupra Europei. Căldura infernală bate record după record
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023....
Românii din diaspora au trimis 6,5 miliarde de euro în ţară în 2023. Din ce stat vin cei mai mulţi bani
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă...
Andrei Burcă s-a căsătorit! Cât de frumoasă este şi cu ce se ocupă soţia fundaşului naţionalei
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus...
Documentul de care depinde plata a sute de mii de pensii. Trebuie depus de urgență
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută....
Prima zi a noului Parlament European. Șoșoacă, „virusul suveranist”, insistă să fie văzută. Românii, prinși între negocierile pentru funcții și excentricitatea moștenită de acasă
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc...
Generalul dac care a salvat Roma si Bizanțul! Puțini români își mai amintesc astăzi despre el