Life

Camelia Pătrășcanu anunță schimbări produse de umbra lui Mercur Retrograd. Schimbări uriașe în relațiile nativilor

Astrologul Camelia Pătrășcanu anunță schimbări produse de umbra lui Mercur Retrograd. Relațiile nativilor vor fi afectate în perioada 21 august – 9 septembrie 2022.
21.08.2022 | 21:49
Camelia Patrascanu anunta schimbari produse de umbra lui Mercur Retrograd Schimbari uriase in relatiile nativilor
Camelia Pătrășcanu anunță schimbări produse de umbra lui Mercur Retrograd. Sursa foto: Captură YouTube Canal 33
ADVERTISEMENT

În perioada 21 august – 9 septembrie 2022, Camelia Pătrășcanu a anunțat schimbări produse de umbra lui Mercur Retrograd. Ce se întâmplă cu relațiile nativilor?

Camelia Pătrășcanu anunță schimbări produse de umbra lui Mercur Retrograd

În perioada menționată de celebrul astrolog se vor produce evenimente în planul relațional, fie că este vorba despre relațiile personale sau profesionale. Umbra lui Mercur Retrograd poate aduce multe lecții pentru nativi, care trebuie să fie răbdători și înțelegători în relațiile cu ceilalți.

ADVERTISEMENT

Berbec

Acestor nativi le este recomandat să încerce lucruri noi și să fie mai receptivi. Pot câștiga bani datorită unei activități noi pe care o practică. Ar putea avea întâlniri și negocieri cu persoanele apropiate, poate chiar și cu partenerul de cuplu.

Taur

Este vizată creativitatea acestor nativi. Au curaj să facă lucrurile în stilul lor, să-și pună amprenta personală în diverse lucruri. În ceea ce privește relațiile personale, trebuie să rezolve anumite lucruri cu cineva și să fie atenți.

ADVERTISEMENT

Gemeni

Vor avea o dispoziție foarte bună pentru iubire în perioada menționată de astrologul Camelia Pătrășcanu. Cei care au deja relații își doresc experiențe inedite alături de partener, pentru a-și consolida legătura. Nativii singuri pot face cuceriri.

Rac

În această perioadă, Racii își testează niște informații, studiază și poate chiar vor face un curs. Apar discuții în familie, mai ales cu cineva în vârstă sau în legătură cu o temă mai veche.

ADVERTISEMENT

Leu

Sunt vizați banii în această perioadă și trebuie să fie exigenți în tot ceea ce fac. În plus, este foarte important să fie atenți la detalii pentru a nu pierde bani. Pot apărea discuții conjugale la începutul lui septembrie.

Fecioară

Au curaj să-și exprime ideile și mintea lor este foarte “ascuțită”, văd lucrurile mai în profunzime. Își cunosc valoarea, motiv pentru care își cer drepturile financiare la începutul lunii septembrie.

ADVERTISEMENT

Balanță

Vor fi mai atente la anumite detalii și vor asculta mai mult până pe 28 august. După aceea, pot oferi sfaturi foarte bune și înțeleg că vorbele lor au un mare impact asupra celor din jur.

Scorpion

Explică și vorbesc mai mult în perioada 21 – 28 august. Pot fi remarcați pentru anumite calități și poate chiar au de câștigat. Vor asculta mai mult la începutul lui septembrie, analizându-și anumite comportamente, după cum a menționat Camelia Pătrășcanu la Canal 33.

Săgetător

Mercur în Fecioară le aduce Săgetătorilor vizibilitate și reputație în plan profesional. E important să fie atenți și exigenți cu deciziile pe care le iau la locul de muncă.

Capricorn

Pentru ei se pot rezolva aspecte oficiale la locul de muncă. S-ar putea să fie nevoiți să-i explice niște decizii unei persoane cu autoritate.

Vărsător

Până pe 28 august sunt vizați banii. Vărsătorii au șansa să obțină mai multe câștiguri. Pot fi ajutați de un colaborator în această perioadă. La începutul lui septembrie, ar putea merge alături de cineva în călătorie.

Pești

Au colaborări foarte bune în ultimele zile ale lui august. După 28 august trebuie să fie mai empatici și să le pună celorlalți întrebările potrivite.

ADVERTISEMENT
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar...
„Cutremur” la Universitatea Craiova » Mitriță i-a înjurat pe secunzii lui Gâlcă, iar antrenorul principal a ripostat!
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă...
Euro 2024, dincolo de ce s-a văzut la televizor: dovada că „dictatura“ spaniolă e la putere în fotbal ANALIZĂ
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie...
Cadavrul din valiză, găsit în Vaslui: imagini-cheie surprinse pe camere. Ce se ştie despre bărbatul ucis
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o...
Vestea la care nimeni nu se aștepta! Sportivul a anunțat că are o relație cu un bărbat! 'Cel mai frumos lucru în viață e să ai alături partenerul potrivit'
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
RĂSTURNARE de SITUAȚIE în ASASINATUL lui TRUMP! S-a aflat ACUM!
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre...
EXCLUSIV Cât a mers darul la nunta lui Ianis Hagi. Detalii neștiute despre petrecerea anului
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
România, ținta propagandiștilor ruși. Răspunsul fulger de la București
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu...
Romina Gingașu a pus ochii pe Piero Ferrari de la început și nu s-a lăsat până nu a luat-o de soție. Diferența de 45 de ani nu a contat. ''Îl invitam peste tot, dar mă refuza''
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România...
Răsturnare de situație. Gabriel Resources a obținut suspendarea executării hotărârii prin care România a câștigat procesul de arbitraj pentru Roșia Montană
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat,...
Cum se folosește, de fapt, corect ventilatorul. Trucul care îți răcorește casa imediat, necunoscut de români