Life

Camelia Pătrășcanu anunță zile bune pentru mai multe zodii în martie 2023. Două dau lovitura, vine norocul peste ele

Camelia Pătrășcanu, previziuni astrologice pentru martie 2023. Doi nativi se bucură de binecuvântare în tot ce fac luna asta.
04.03.2023 | 20:23
Camelia Patrascanu anunta zile bune pentru mai multe zodii in martie 2023 Doua dau lovitura vine norocul peste ele
Camelia Pătrășcanu, previziuni astrologice pentru martie 2023. Doi nativi se bucură de binecuvântare. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Renumitul astrolog anunță zile bune pentru mai multe zodii în martie 2023. Cititorul în stele a dezvăluit în cadrul unei emisiuni de la Canal 33 că sunt două semne zodiacale care dau lovitura, vine norocul peste ele.

Camelia Pătrășcanu, previziuni astrologice pentru martie 2023. Doi nativi se bucură de binecuvântare

Berbec

Își revin după o perioadă în care au fost amorțiți, nu au avut curaj. În martie sunt încrezători în propriile forțe, se văd cu o aură și sunt mai dinamici, pot face mai mult sport. Se anunță planuri, drumuri și contacte cu multe persoane. Venus în semnul lor zodiacal le dă o energie plăcută.

ADVERTISEMENT

Taur

Ia aminte la acțiunile celorlalți, trebuie să urmărească foarte atent contextul din jurul lor. Au o dispoziție mai romantică sau contemplativă în privința sentimentelor, trăirilor și senzațiilor. Inspirație și zile pline de senzualitate. Energie pentru creație.

Gemeni

Sunt subliniate relațiile sociale și imaginea publică. Venus și Jupiter te ajută să te aliniezi cu alții sau pentru a participa la evenimente. Ești inspirat să fii o voce pentru ceilalți, cumpătarea este de partea ta. Ai puterea de a anticipa, de a vedea limpede lucrurile.

ADVERTISEMENT

Rac

Cariera, drumul în viață și impactul pe care îl ai sunt sprijinite în martie. Ai parte de un spor de imagine printr-o funcție sau rol, poți primi un scaun impozant sau acțiunile tale te propulsează. Poți promova în domeniul profesional, ieși în evidență.

Leu

Comunicarea își spune cuvântul. Fac pe profesorii și îi prinde acest rol. Prin propriul exemplu inspiră oamenii, dar și prin dispoziția tonică. Oferă o viziune celorlalți. Drumuri în străinătate. Planuri mari și frumoase de viitor, sunt necesare multe diligențe oficiale.

ADVERTISEMENT

Fecioară

Interes pentru sănătate și bani. Au nevoie să inventezi soluții, formule prin care să câștige mai bine decât până acum. Vor să își sporească belșugul. Mercur în Pești îi invită să-și analizează greșelile și ezitările și prind curaj sub bagheta cuiva pentru a se afirma.

Balanță

Plantele Venus și Jupiter subliniază relațiile și imaginea publică într-un mod miraculos. Se anunță schimbări de imagine, relații frumoase și de mare sprijin. Se deschid uși ferecate până acum, se ajunge la oameni greu accesibili. Vești din străinătate.

ADVERTISEMENT

Scorpion

Martie aduce muncă, mobilizare și planuri noi care se conturează deja. Adresarea trebuie să fie înțelegătoare și blândă. Vin foloase, câștigurile te motivează enorm. Se rezolvă multe lucruri concrete și își ordonează viața pentru a crea contexte pentru sporirea averii.

Săgetător

Conjuncția Venus – Jupiter vorbește despre iubirea de toate tipurile, de sine în primul rând. Te analizezi mai des, capți îndrăzneală și faci primii pași în activități și acțiuni pline de pasiune. Uranus anunță lucruri noi într-un nou domeniu, vin schimbări. Ai multe de oferit.

Capricorn

Sportul material este clar. Vrei să ai confort și să aduci mai multă modernitate și utilitate în casă. Relațiile de familie se îmbunătățesc, mai ales cu partenerul de viață. Se repară multe aspecte, cere ajutor dacă ai nevoie pentru că îl primești. Valorifici o moștenire.

Vărsător

Planuri și proiecte, idei frumoase care trebuie ordonate. Ai chef să faci mai multe drumuri decât altădată. Vrei să fii lăsat în pace, să ai libertate de expresie. Ai nevoie de lejeritate și autenticitate. Contact cu persoane cu care schimbi idei pe placul tău.

Pești

Conjuncția este fixată în jurul banilor care vin de pe urma muncii. Cea mai norocoasă zodie în acest sens. Fără eforturi uriașe se poate ajunge la câștiguri grozave pentru că Mercur stă în Pești până pe 20 martie. Au vorbele la ei, se pot baza pe farmecul lor.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o...
Jocurile Olimpice de la Paris, o catastrofă: hoteluri goale, bilete nevândute și o sumă înfiorătoare cheltuită
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
"Cum poţi să zici că vreau să-mi omor copilul?" Filmul revoltei dezlănțuite în Leeds, după ce autoritățile au luat în grijă 5 copii ai unei familii de români
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut...
Strigăt de disperare al văduvei victimei lui Mario Iorgulescu! Cum s-ar fi putut evita tragedia: Mi-a lăsat copiii orfani!
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
JOE BIDEN, SCHIMBAT! Răsturnare de situație în SUA!
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat...
Povestea resturantului Shorley. Ce se întâmplă cu localul din București care l-a fascinat chiar și pe Florin Piersic
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Salarii imense la fermă. Românii se întorc din străinătate să lucreze acolo
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am...
Ramona Gabor rupe tăcerea despre Irinel Columbeanu, fostul cumnat: Din acest motiv m-am mutat din țară
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ce scrie presa rusă despre scandalul provocat de Diana Șoșoacă în Parlamentul European
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din...
Ramona Gabor spune adevărul despre relația ei cu Irinel Columbeanu. „M-am mutat din țară exact din acest motiv". Cum se înțelege cu Mr.Pink